SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep a urmărit cu tristețe cum Catedrala de la Notre Dame a fost cuprinsă de flăcări: „Eram toate fetele la masă când a început incendiul”

Foto: Federația Română de Tenis
Foto: Federația Română de Tenis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 aprilie 2019 15:18

Simona Halep a vorbit despre Catedrala de la Notre Dame, care a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu două seri.

„Eram toate fetele la masă când a început incendiul şi a apărut ştirea peste tot. Este un moment trist şi îmi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. M-a întristat pentru că Parisul îmi place foarte mult”, a declarat Simona Halep în cadrul unei conferințe de presă, conform Fanatik.

Mai mulți miliardari ai lumii au promis că vor dona sute de milioane de euro pentru repararea catedralei franceze. Până la ora redactării acestui articol, s-au strâns 1 miliard de dolari.

Catedrala  Notre Dame era cea mai mare atracție turistică din Europa, cu peste 13 milioane de turiști anuali. Se estimează că reconstrucția ar putea dura cel puțin cinci ani, dacă nu chiar și mai mult.

  • Simona Halep, Monica Niculescu, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu și Raluca Olaru se află zilele acestea la Rouen, unde în weekend vor întâlni Franța în Fed Cup. Toate meciurile vor putea fi urmărite liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

Citește și:

Sprijin pentru reconstruirea catedralei Notre Dame » Creatorii jocului „Assassin's Creed” vor să ajute prin tehnologia 3D

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
377792886035126
Crystynyca Tractorist  •  17 Aprilie 2019, 19:37

Simona Halep a urmărit cu tristețe cum Catedrala de la Notre Dame a fost cuprinsă de flăcări.Care va sa zica,Notre -Dame e o localitate din Paris stimabililor ziaristi?Notre -Dame se traduce a noastra doamna nu?Adica Simona Halep a urmarit cu tristete cum catedrala de la a noastra doamna,localitate din Paris a fost cuprinsa de flacari.E o problema de algebra ,ia sa mai socotiti!

speedyhalepinia
speedyhalepinia  •  17 Aprilie 2019, 17:01

Bravo, simo! Donezi și tu 50 de cenți pentru reconstruire? Hai, că moșu țiriac a donat deja 1 euro!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close