SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Cea mai titrată jucătoare de tenis din istorie, declaraţii măgulitoare la adresa Simonei: "Aţi văzut? Magnific e puţin spus!"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2018 19:02

Fosta mare jucătoare Martina Navratilova a oferit o serie de declaraţii superbe la adresa Simonei Halep după victoria impresionantă reuşită azi în faţa Karolinei Pliskova, scor 6-3, 6-2. 

  • Partida dintre Simona Halep şi Angelique Kerber va avea loc joi dimineaţă, de la ora 07:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO şi în direct la Eurosport

"Pentru mine, acesta a fost cel mai bun meci al Simonei de la Australian Open. A fost puternică, agresivă, a fost la cârma jocului, iar lovitura de forehand a funcţionat perfect.

Şi, cel mai important, felul în care a returnat. A întâlnit jucătoarea cu cei mai mulţi aşi din ultimii trei ani, aţi văzut cum a returnat? Magnific e puţin spus", a declarat Martina Navratilova, potrivit ESPN.

Fosta mare jucătoare a prefaţat şi duelul din semifinale dintre Simona Halep şi Angelique Kerber, care va avea loc vineri dimineaţă, de la ora 07:00.

"Kerber şi Halep sunt pe val în acest moment, va fi cu siguranţă o semifinală ce nu trebuie ratată, în care se poate întâmpla orice", a spus fosta jucătoare cehă, acum în vârstă de 61 de ani. 

59 de titluri de Mare Şlema cucerit Navratilova de-a lungul carierei: 18 la simplu, 31 la dublu şi 10 la dublu mixt. 

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP CU PLISKOVA:

1. Simona Halep, față-n față cu omul care a dus-o în elita WTA » Cum s-a descurcat împotriva atuului lui Kerber

2.SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Liderul mondial merge în semifinale! Fabuloasă! SIMONA HALEP, lecție de tenis împotriva Karolinei Pliskova! 9 gameuri consecutive într-o victorie senzațională!

3. Simona Halep, mai fericită ca niciodată după calificarea în semifinalele AO: "E un secret, nu pot să va spun asta" :)

4. AUSTRALIAN OPEN. Uluitoare! Magnifică! Fabuloasă! Victoria carierei pentru Simona Halep! Și acum ce? 3 întrebări MARI înaintea semifinalei-șoc contra lui Angelique Kerber!

5. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Organizatorii au anunțat ora de start a semifinalei Australian Open! Când se joacă Simona Halep - Angelique Kerber

6. SIMONA HALEP - ANGELIQUE KERBER // Mats Wilander explică revenirea uluitoare a Simonei Halep: "Așa eram și eu"

7. SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // "Am citit perfect o parte a jocului!" » Conferință de presă explozivă a Simonei Halep: "Am fost supărată pe ceva"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
risc_mix
risc_mix  •  25 Ianuarie 2018, 13:04
Postat de valyomanyd pe 24 Ianuarie 2018, 22:02

Sper că te-ai prins că Mario Durm a fost IRONIC ?

Ironic? Maestre, am impresia că ești masochist. Deci ăla te face ***( că și tu ești român) și tu te bucuri, că de fapt e o ironie. După cum gândești, se pare că ți se potrivește perfect acea ,,ironie”.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

itrobert
itrobert  •  25 Ianuarie 2018, 03:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  24 Ianuarie 2018, 22:02
Postat de Ion Ionescu pe 24 Ianuarie 2018, 21:21

Comentariu, desigur, ptr Mr Mario Durm.

Sper că te-ai prins că Mario Durm a fost IRONIC ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează