SPORTURI  »  TENIS  »  TABLOU

Simona Halep are fani în toate domeniile! Un faimos artist român i-a realizat un tablou de excepție

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2018 16:29

Fondatorul trupei Phoenix, Nicu Covaci, s-a arătat impresionat de performanțele Simonei Halep, pe care o urmărește cu drag la fiecare apariție pe teren.

Muzicianul de 71 de ani, care încă mai concertează alături de legendara trupă, a realizat recent un tablou impresionant cu liderul WTA. O săptămână a muncit la el.

"M-a impresionat enorm Simona Halep, iar ea face ca lumea să afle că avem valori, trebuie să o sprijinim până la capăt. Nu ne dăm bătuți niciodată!

Am cunoscut-o pe Simona, am găsit și niște fotografii cu ea și apoi am realizat acest tablou. L-am făcut într-o săptămână”, a spus legendarul muzician, referitor la tabloul cu Simona Halep, pentru Sport Total FM. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 21:35

Domnilor de la GSP, va rog sa publicati si stiri din tenis, adica despre turnee, meciuri si rezultate la zi, nu doar barfe si speculatii despre Simona si senzationalisme de cancan despre altele...

merace
merace  •  03 Octombrie 2018, 20:08

Bravo lui! Nu stiam ca e si pictor! Iar Simona merita tot respectul!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează