SPORTURI  »  TENIS  »  WTA CINCINNATI

SIMONA HALEP - ASHLEIGH BARTY // Primele declarații ale liderului mondial după calificarea în sferturi la Cincinnati: "Asta a incomodat-o pe adversara mea"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 20:03

Simona Halep (1 WTA) s-a calificat în sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati după victoria în două seturi cu australianca Ashleigh Barty (16 WTA). Liderul mondial s-a impus cu 7-5, 6-4, după o oră și 30 de minute de joc. 

  • foto  Vezi AICI FOTO de la meci! 
  • Jucătoarea noastră nu va avea prea mult timp de odihnă. Revine pe teren în jurul miezului nopții pentru duelul cu Lesia Tsurenko, 29 de ani, locul 44 WTA. Partida va avea loc după ora 00:00, fiind al cincilea meci de pe terenul 3, și va fi liveTEXT AICI

La interviul de la finalul meciului, Simona a disecat jocul său și a explicat cum a reușit să o surprindă pe adversară.

"A fost dificil, e o adversară puternică. Simt că adversara mea a greșit mai mult decât mine. Am jucat-o mai mult pe rever și am obligat-o să se miște. N-am servit puternic, dar am folosit mult top-spin și asta a incomodat-o pe Barty.

O să mai am un meci în această seară (n.r. - împotriva Lesiei Tsurenko, în sferturi) și va fi foarte dificil", a spus Halep, la interviul de la finalul meciului.

Vezi și: FOTO + VIDEO Liderul mondial continuă să strălucească! Victorie solidă și calificare în sferturi la Cincinnati » Revine pe teren la miezul nopții

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează