SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

„Crezi că Simona Halep e diferită la Australian Open?” » Ce a răspuns Darren Cahill înainte de meciul cu Serena Williams: „E de la sângele de român”

FOTO: Guliver/GettyImages +40   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 14:51 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 15:44

Darren Cahill, antrenorul al Simonei Halep, a vorbit despre modul în care s-a schimbat jucătoarea noastră și cum se comportă la Australian Open.

La o conferință de presă, australianul a fost întrebat ce crede despre faptul că Simona vorbește mai des cu cei din loja ei în timpul meciurilor și dacă Halep i se pare schimbată față de alte turnee.

Darren Cahill: „Sângele de român al Simonei o face să fie nervoasă, dar și să se concentreze”

„ Crezi? Ai putea s-o întrebi și pe ea asta? Aș aprecia. Cred că e vorba de presiune, de așteptări, dorința de a face totul bine. Nu mai este tânără, are 29 de ani și vede noua generație de jucătoare care vine din spate. Vrea să fie cât de bună se poate.

Cred e normal pentru ea ca sângele de român care curge prin ea să o facă să fie puțin nervoasă în meciuri. Dar o face și să fie concentrată. Da, e o linie subțire în cazul ei, dacă asta o ajută sau îi face rău. Cu Iga, în anumite momente a ajutat-o. După primul set a fost foarte concentrată la ce are de făcut. Dar, cum am mai spus, e o linie subțire în acest moment. Mai bine o întreb pe ea pentru că ea poate răspunde.

Dar cred că în meciul cu Iga a făcut o treabă incredibilă, având în vedere că a reveni și a câștigat meciul, cu cine juca și ultimul rezultat direct. Nu au fost spectatori pe stadion și a trebuie să găsească în ea energia necesară. Sunt foarte mândru de cum a terminat meciul cu Iga”, a spus Darren Cahill

Cu cine joacă Simona Halep, dacă trece de Serena Williams! Știm tabloul sferturilor de finală de la Australian Open

VIDEO Sever Dron: „Simona Halep are tot ce-i trebuie ca să câștige Australian Open”

Citește mai multe știri despre Simona Halep la Australian Open

Simona Halep vs Serena Williams, provocarea SUPREMĂ! Analiza unei încleștări incredibile la Australian Open

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  15 Februarie 2021, 19:21

Nu am înțeles ce i-a transmis Daren pe Internet, de râdea Simona. Probabil imita ticuri nervoase ale polonezei. Recunosc și eu am rămas cu aceste ticuri. Săraca poloneză. Și țoapă. Cum era îmbrăcată..... La un interviu antecedent la Wilander, arăta că este ***. Chiar și la interviu după mult timp tot ca țoapa era îmbrăcată. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează