SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Cristian Tudor Popescu: „Zvăpăiata Andreescu trebuie să slăbească 2-3 kilograme”

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 18:32

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a învins-o pe Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) 3-6, 7-6(6), 6-3, în grupele Turneului Campioanelor (Detalii AICI).

  • Simona Halep va juca miercuri, cu Elina Svitolina, de la 12:30.
  • În primul meci al grupei, Elina Svitolina a învins-o pe Karolina Pliskova, scor 7-6(12), 6-4. Detalii AICI!

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat meciul dintre cele două jucătoare și a criticat-o pe Bianca Andreescu, spunând că ar trebui să slăbească.  

„A fost un meci fascinant datorită stilului diferit al celor două jucătoare. Bianca Andreescu are un stil complex și variat. Simona a venit cu raliuri, arma ei atomică, și cu capacitatea ei de a ține mingea în teren. A dat drumul la picioare, în special, în setul doi.  

Simona, în primul set, a fost cam «rusty», cum spunea Cahill, cam ruginită, pentru că nu avea meciuri în ultima vreme. Apoi s-a dezmorțit în setul doi. A dat drumul la picioare și a început să-i trimită multe mingi înapoi zvăpăiatei și talentatei Bianca Andreescu. Meciul s-a jucat la sfârșitul setului doi, acolo unde a avut minge de meci Andreescu. Simona a gestionat excepțional acel moment,  din punct de vedere nervos. A fost foarte stăpână pe ea și am fost sigur ca setul trei îl va câștiga Simona  

Bianca are 19 ani- 20 de ani. Nu poți să vii cu slăbiciuni fizice de felul ăsta, la vârsta asta. Poate că ar trebui să mai dea 2-3 kilograme jos. Andreescu a avut probleme la spate, dar asta nu o scuză în niciun fel. A fost o victorie a spiritului de luptă și a experienței superioare a Simonei”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Cum arată grupele

CLASAMENT GRUPA ROȘIE 

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Ashleigh Barty12-11
2. Naomi Osaka12-11
3. Belinda Bencic11-20
4. Petra Kvitova11-20

 

CLASAMENT GRUPA VIOLET

JucătoareMeciuriSeturiPuncte
1. Elina Svitolina12-01
2. Simona Halep12-11
3. Bianca Andreescu11-20
4. Karolina Pliskova10-20

Citește și: 

Primul răspuns. Halep! Cristian Geambașu: „Un duel pentru anii viitori între două jucătoare excepționale” 

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Bianca Andreescu: „Nu mă simt prea bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
viomarmi22
viomarmi22  •  29 Octombrie 2019, 09:50

Dacă Simona a câștigat meciul cu Bianca la 60% din potențialul sportiv, nu știu ce ce va întâmpla când o să fie în formă maximă ! Nu o văd pe canadiancă să reziste fizic 3 seturi, cel puțin cu Svitolina dacă ucrainianca o duce în setul decisiv ! Canadianca trebuie să dea jos câteva kg și nu-i vorba de doar 2-3 kg cum spune CTP-ul, cred că sunt vreo 10 cu vârf care le poartă ca pe o povară, totuși cred că celulita pe picioare i s-o trage de la clătitele cu sirop de arțar, prea bun, prea ca la Canada !

105662257060988
Eugen Qy  •  29 Octombrie 2019, 03:21

BRAVO Simona ! Ai aratat ca esti INCA TERIBIL de BUNA desi destui rau voitori iti cantau prohodul ! Unde sunteti ACUM ceata de salahori ANTIROMANI, mai mult sau mai putin PLATITI de cei interesati sa distruga SI SPORTUL (atat cat mai e!!!-N.B.) ROMANESC !!! Chiar si numai pentru ca ai REUSIT sa inchizi gura HATERILOR asa-zisi romanesti, meriti toate laudele noastre -ale celor care cu adevarat ne iubim PATRIA- si respectul TUTUROR celor care au habar de TENIS !!!Bafta in continuare !!! Pentru canadianca doar atat, este suficient cat de mult o lauda ANTIROMANII !!!

kingdon
kingdon  •  28 Octombrie 2019, 22:54

CTP ule, unde-ti-era cap de Shreck la 19 ani?? Aud? Doar intra in top 50... Andreescu o pune in buzunar, stai linistit parericiule!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează