SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU // Simona Halep, criză de nervi în fața lui Darren Cahill! Ce i-a cerut antrenorul după break-ul făcut de Andreescu

Articol de GSP - Publicat luni, 28 octombrie 2019 17:06

Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) a avut o criză de nervi în setul decisiv al meciului contra canadiancei Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA), din grupele Turneului Campioanelor.   

La 2-1 pentru Andreescu, cea care reușise un primul break din decisiv, Simona a cerut intervenția antrenorului Darren Cahill. În timp ce acesta îi dădea sfaturi, Halep a avut o izbucnire nervoasă și a dat cu pumnul în banca pe care stătea. 

Cahill i-a cerut să vină în față 

Antrenorului i-a cerut Simonei să vină mai des la fileu și să folosească voleu. 

„Ce faci este destul de bine, dar folosește mai mult voleu. Când poți, vino în față. Folosește-ți mintea! Tot ce faci e foarte bine. Nu aș schimba nimic în jocul tău de pe linia de fund, dar vino în față. Promite-mi că vei face asta. Nu o mai lăsa să scape când lovește slive cu forehand-ul. E foarte lent și poți ataca”, a fost sfatul lui Darren Cahil. 

Vezi AICI totul despre Simona Halep - Bianca Andreescu 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  30 Octombrie 2019, 22:35

Atit de mult si l-a dorit Simona pe australian antrenor! Un an s-a tot rugat de dinsul sa revina pe banca, iar acum cind il are, iar il umileste. Pina cind Simona? Daca vei mai continua cu istericalele, Simonica draga, Darren si va satura, te va parasi si adio! Nu va mai exista cale de intoarcere! Atentie mare! Anul 2019 a fost foarte sarac fara Darren. Desigur exceptie Wimbledon. Controleaza-te fatuca draga! Da-i Cezarului, ce este al Cezarului:RESPECT! Fara tine Darren, nu va muri de foame:este foarte apreciat! Mingea este in terenul tau Simona Halep!

541960249936890
Nicolae Dobre  •  29 Octombrie 2019, 09:10

Simona a fost mai bună si a castigat. Pentru mine a fost surprinzător ca Bianca ( 19 ani ) a pierdut în fața Simonei ( 28 ani ), în primul rând datorită slabei pregatiri fizice : Bianca - tenismena " in furou " - trebuie sa slabeasca neaparat cateva kg. ! Sunt surprins că statul tehnic nu a rezolvat până acum acest handicap al Bianca. In rest, e tânără, talentata, puternică, deci poate progresa.

1423745967930040
Florin Stanescu  •  28 Octombrie 2019, 20:31

Este foarte rău, pentru frustrații din România, când câștiga Simona! ????

Vezi toate comentariile (11)
Comentează