SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Abia acum s-a aflat » Explicaţie pentru eşecul Simonei Halep din finala Australian Open: "Darren Cahill se temea de asta"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 10:23

Chris Evert, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis din istorie şi o susţinătoare declarată a Simonei Halep, a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu Darren Cahill înaintea finalei pe care românca a pierdut-o la Australian Open în faţa lui Caroline Wozniacki, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6. 

Conform acesteia, australianul i-a mărturisit înainte de meci că se teme de starea fizică a Simonei Halep, epuizată după meciurile lungi pe care le disputase pe parcursul turneului. 

"Darren mi-a spus că era nerăbdător să înceapă meciul, dar rezervorul Simonei era la un nivel minim, din ce în ce mai scăzut de la meci la meci şi din cauza asta se temea.

Până la urmă, a fost remarcabil felul în care a luptat Simona chiar şi în aceste condiţii. Eu una am rămas uimită", a spus Chris Evert pentru ESPN. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
ray51
ray51  •  30 Ianuarie 2018, 16:40

Iata oameni mai romani si mai umani decat multi dintre noi. Tovarase Banciu, de ce o urasti pe Simona?

ariana87
ariana87  •  30 Ianuarie 2018, 16:23
Postat de Manole Manole pe 29 Ianuarie 2018, 19:18

Daca esti *** si incult, nu numai in sport, ci si in alte domenii, taci dracu! Chris Evert e cea mai mare tenismena din lume, care a dominat autoritar tenisul feminin al anilor”70 ,fosta casatorita cu Jimmy Connors, lider mondial dupa Ilie Nastase.

Regret ca trebuie sa va corectez, dar Chris Evert este considerata doar a patra jucatoare din toate timpurile, dupa : Steffi Graff, Margret Court si Martina Navratilova ;mai cititi inainte de a jigni gratiut !

302000493653649
Manole Manole  •  29 Ianuarie 2018, 19:18
Postat de Manole Manole pe 29 Ianuarie 2018, 19:12

Daca esti *** si incult, nu nu mai in sport, ci si in alte domenii, taci dracu! Chris Evert e cea mai mare tenismena din lume, care a dominat autoritar tenisul feminin al anilor”70 ,fosta casatorita Jimmy Connors, lider mondial dupa Ilie Nastase.

Daca esti *** si incult, nu numai in sport, ci si in alte domenii, taci dracu! Chris Evert e cea mai mare tenismena din lume, care a dominat autoritar tenisul feminin al anilor”70 ,fosta casatorita cu Jimmy Connors, lider mondial dupa Ilie Nastase.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează