SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - CAROLINE WOZNIACKI // Suma impresionantă câștigată de Simona Halep după finala de la Australian Open » Wozniacki a câștigat de 2 ori mai mult

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 ianuarie 2018 13:40

Simona Halep nu a reușit nici de această dată să câștige primul titlu de Mare Șlem al carierei, fiind învinsă de Caroline Wozniacki în finala de la Australian Open, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6. 

Chiar dacă a pierdut finala de la Melbourne, românca și-a asigurat un premiu imens:  2 milioane de dolari australieni, adică aproximativ 1.3 milioane de euro, fiind cel mai mare premiu încasat vreodată de Simona Halep.

În schimb, Wozniacki și-a asigurat 4 milioane de dolari, adică aproximativ 2.6 milioane de euro. 

În luna iunie a anului trecut, Simona Halep primea după finala de la Roland Garros, a doua din cariera sa la Openul Franței, suma de 1.186.784 dolari, până azi fiind cel mai mare premiu încasat vreodată de româncă la un turneu.

Simona Halep nu a pierdut doar cea de-a treia finală de Mare Șlem a carierei, ci și primul loc în clasamentul WTA, fiind detronată chiar de Caroline Wozniacki.

Citește aici cronica partidei Simona Halep - Caroline Wozniacki

Vezi aici prima reacție a Simonei Halep după finala de la Australian Open

20.912.291$câștigase până azi Halep din tenis

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
883758598355956
Adrian Fulgos  •  27 Ianuarie 2018, 18:47
Postat de adrb pe 27 Ianuarie 2018, 14:24

...iar în ceea ce-i priveşte pe cei care sunt satisfăcuţi când pierde cineva care reprezintă România, pot trage o singură concluzie : ***. Are veşnic dreptate Păstorel Teodoreanu: "în ţara asta prost făcută,/ c ăc aţii scriu, în loc să pută !"

Mişto. Am si uitat versul asta. Căruța netoților este din pacate plina tot timpul. Chiar daca la cite unul î-i mai scapă piciorul si pe afara ramîne numai o caruta mica. Ce probabil nu stiu multi din tăntălaii astia este ca parte din banii Simonei le intra in propriile buzunare. Infim, dar totusi ceva. Pot sa jur ca o parte sint pe ajutor social, bani care provin de la stat, stat care are bani si din taxele pe venitul Simonei. Cit de ironic...

883758598355956
Adrian Fulgos  •  27 Ianuarie 2018, 18:33
Postat de adrb pe 27 Ianuarie 2018, 14:41

A câştigat cea care azi a fost, per total, mai bună şi, din păcate, aceea nu a fost azi Simona. Eu cred că, oricum şi oricând, Simona merită, din partea românilor, preţuire pentru ceea ce a putut face, cu atât mai mult cu cât statul român este doar beneficiar al imaginii, fără să aibă nici cel mai mic merit.

Pe lînga imagine statul beneficiaza si de taxele pe venit, care in cazul Simonei sint uriaşe. Simona a facut peste $20 de milioane din tennis. O parte au revenit statului.

chris_bu67
chris_bu67  •  27 Ianuarie 2018, 14:48

Mulțumim Simona pentru tot,a fost minunat,mândri că suntem români,măcar aici!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează