SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Ce urmează după renunțarea la Thierry Van Cleemput? Planul lui Halep: „E ceva nou, aplic singură ce-a spus Darren Cahill”

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 17:26

Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput. Ce urmează? Jucătoarea noastră, de luni numărul 2 WTA, vrea să continue singură și să aplice sfaturile acumulate de-a lungul colaborării cu australianul Darren Cahill (2015-2018).

„Pot spune că nu sunt acum în căutarea unui antrenor. Am echipa mea, am hitting partner-ul meu. Mă simt bine așa. Știu ce am spus atunci când a început anul, apoi am simțit că am nevoie de un antrenor.

 Acum, simt că am nevoie de libertate, doar să joc și să pun în practică ceea ce am învățat de-a lungul anilor de la Darren Cahill.

Nu cred că e un motiv de panică faptul că nu am antrenor. La început, am fost îngrijorată puțin. Nu am mai avut acel sentiment de ani de zile, întotdeauna aveam pe cineva care să mă încurajeze la fiecare pas.

Dar sunt foarte fericită de modul în care joc, de cum mă simt pe teren. Sunt relaxată și iau turneele ca pe o plăcere, nu există presiune. E foarte bine și nu simt nicio greutate pe umeri”, a declarat Simona Halep, 27 de ani, potrivit WTA Insider.

1 Grand Slam are Simona Halep în palmares, Roland Garros 2018, câștigat alături de Darren Cahill

Vezi și: Simona Halep s-a despărțit de Thierry Van Cleemput! » Anunțul făcut de Halep: „Nu e chimie, nu vedem tenisul la fel”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1006846506085655
Dragos Alexandru  •  17 Februarie 2019, 21:09

Sa mi fie cu iertare dar cred ca simonica noastră dragă si a cam facut banii din tenis pana acum , ce urmează este bonus dacă e ... Dacă nu asta e .... ce rost are sa mai plătească si antrenor ???? Tipic romanesc !!!!

wishmaster
wishmaster  •  17 Februarie 2019, 21:08
Postat de bazinga pe 17 Februarie 2019, 20:15

Problemele de natura temperamentala si de caracter ale lui Miss *** sunt evidente!Fata ***,nu e singura asa e,Buzarneasca e un monument de nervi praf,la fel ca si Ostapenko si alte ambuscate,dar ce se intampla cu Halepa e mult mai grav!Aici sunt chestii mult mai profunde,mai grave,e absolut trist sa vezi cum nu isi poate gestiona nervii fata asta si cum da vina tot timpul pe problemele ei medicale ce nu se mai termina,sau sunt inventate...cine stie?Cat o mai duc picioarele si mai poate alerga bezmetic,o sa mai aiba rezultate,dar cand va termina benzina, situatia se va complica dramatic...Oricum,sa urmaresti un meci cap-coada al Helepei,ese un chin si un supliciu teribil...monument de plictis si de tzaka-paka,meci strict de pe fundul terenului,fara nicio aparitie la fileu,este ceva cumplit....E cea mai nespectaculoasa si banala tenismena din istoria acestui sport...cu cate o minge mai rasarita intr-un meci nu se face primavara...Mai nou,suntem terorizati si de *** si urletele campoanei noastre,care sunt realmente agasante si groaznice....

băh, acuma ce sa facem? și noi suntem foarte agasați de idioțeniile și frustrarea ta, dar na! nu putem sa te eutanasiem ca sa scăpăm naibii de chin (inclusiv pe tine). prin urmare, trebuie sa te suportam și să-ți mai umplem frigiderul periodic...

1704467276501788
Amadis Wolf  •  17 Februarie 2019, 20:55

Nu cumva la Halepa actioneaza *** ***(***? Chiar si asa e o mare campioana...restul sunt doar pareri de la mai multi looseri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează