SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, despre cel mai frumos moment din viața ei: „L-am așteptat atât de mult” + Planuri mari la Stuttgart: „Îmi doresc mult să câștig”

Simona Halep și Chris Evert // foto: captură Facebook
Simona Halep și Chris Evert // foto: captură Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 19 aprilie 2021 21:16 / Actualizat luni, 19 aprilie 2021 21:40

Simona Halep (29 de ani, locul 3 WTA) a purtat o discuție deschisă cu Chris Evert (66), fosta mare jucătoare de tenis, cu 18 turnee de Grand Slam în palmares.

Înainte de Porsche Tennis Grand Prix, turneul WTA de la Stuttgart, Halep i-a oferit un interviu video fostei mare jucătoare de tenis Chris Evert. În cadrul discuției, Halep a rememorat victoria de la Roland Garros 2018, primul ei triumf la un turneu de Grand Slam. 

Simona Halep: „A fost cel mai special moment din viața mea”

„A fost cel mai special trofeu, pentru că a fost primul (n.r. - de Grand Slam). L-am așteptat atât de mult, am avut așa multe dezamăgiri de-a lungul anilor, pierzând două finale acolo. Mereu am simțit că Roland Garros este casa mea pentru că se joacă pe zgură, în România avem multe terenuri de zgură și obișnuiam să joc pe ele la junioare.

A fost incredibil, toți oamenii cântau imnul, să am acel trofeu în mâinile mele a fost tot ceea ce visam. Mulți ani de muncă grea, mulți cu momente dezamăgitoare, toate finalele pierdute, parcă s-au șters când am câștigat. Am primit iubirea din partea publicului, mi-au arătat că sunt fericiți pentru mine. Și am avut persoane foarte speciale alături de mine. A fost cel mai special moment din viața mea, asta este sigur”, a spus Halep. 

În finala de la Roland Garros 2018, Halep a trecut de Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1.

Simona Halep: „Vreau foarte mult să câștig la Stuttgart”

Simona are în plan câștigarea turneului la Stuttgart, pe care nu îl încă are în palmares. Cele mai bune rezultate ale Simonei la Stuttgart sunt semifinalele din 2015 (pierdută cu Wozniacki) și 2017 (pierdută cu Siegemund).

„Da, îl vreau. Îl vreau foarte mult. Este un turneu frumos, condițiile sunt bune, oamenii sunt drăguți cu mine aici și este unul dintre obiectivele mele să câștig acest turneu. Vreau să câștig toate turneele pe zgură dacă se poate. Toți adversarii sunt puternici, încă de la primul meci. 

Este oarecum mai dificil decât la alte turnee, mai ales că meciurile pe zgură indoor nu sunt favoritele mele. Dar am ajuns în semifinale aici, am jucat meciuri bune, împotriva unor jucătoare de top. Deci nu pot spune că nu îmi place, doar că este destul de dificil să câștigi turneul”, a declarat Halep la conferința de presă, potrivit WTA Tennis. 

VIDEO. CTP, detalii neștiute despre problemele medicale ale Simonei Halep: „Nu cred că mai este interesată să revină numărul 1”

Mai multe știri din tenis:

Incertitudine totală! Simona Halep a ajuns la Stuttgart, dar nu știe încă dacă poate juca » Cum arată tragerea la sorți

România în tranziție » Concluzii și întrebări după înfrângerea cu Italia din Billie Jean King Cup: cum va arăta echipa în continuare?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
347655969058390
Ion Popescu  •  20 Aprilie 2021, 08:28

Succes Simona ! Dar mai ales fara accidentari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează