SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep cucerește tot în 2018! E a doua în topul all-time al acestei categorii

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 decembrie 2018 17:48

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a primit pentru a doua oară consecutiv premiul de favorită a fanilor. Rezultatul sondajului a fost publicat astăzi de WTA.

Simona nu și-a ascuns niciodat admirația pentru fanii români, declarând în numeroase rânduri:"Suporterii mei vin oriunde joc, este incredibil. Sunt mulți, mulți oameni în tribune și este absolut incredibil. Nu poți descrie senzația când sute de oameni îți scandează numele".

Răsplată pentru atitudinea Simonei a venit astăzi, odată cu dezvăluirea rezultatelor sondajului "cea mai iubită jucătoare din circuit".

Doar 4 jucătoare au obținut acest trofeu de la înființare. Rusoaicele Maria Sharapova și Elena Dementieva au precedat hegemonia polonezei Agnieszka Radwanska, câștigătoare între 2011 și 2016.

Vezi și: 

Darren Cahill, decizie importantă după despărțirea de Simona Halep » Cu cine va colabora antrenorul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează