SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Declarații măgulitoare la adresa Simonei Halep: "Ne-a făcut să le uităm pe Serena și pe Sharapova"

Sever Dron
Sever Dron

Articol de GSP - Publicat luni, 13 august 2018 18:01

Sever Dron a vorbit despre performanța reușită de Simona Halep, care a câștigat turneul de la Montreal după o finală cu Sloane Stephens (3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, și o laudă pe jucătoarea de pe primul loc în ierarhia mondială.

"S-a jucat un tenis frumos, de nivel înalt. Ne-a făcut să le uităm pe Serena și pe Sharapova. Simona a arătat cine e numărul 1 mondial și cine o să rămână mult timp numărul 1 mondial. Îmi pare foarte bine.

E normal ca fata să își apere șansele. Meciurile astea sunt atât de grele... pe cât e meciul de greu pe atât de grea este recuperarea. A fost un challenge pentru ea, l-a învins și pe ăsta, bravo ei", a declarat Sever Dron la Sport Total FM.

Sever Dron (74 de ani) a fost component al echipei de Cupa Davis a României şi apoi antrenor. A trăit 17 ani în Franţa. Citește AICI povestea vieții lui Sever Dron.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
288904558167692
Cristian Toma  •  14 August 2018, 07:18

Voi, din redacţie, aţi citit ultima creaţie a lui Geambaşu legat de Simona Halep şi de cuvintele rostite de ea în limba română la Montreal? Nu? În situaţia asta, daţi fuga şi adăpaţi-vă la cuvintele lui înţelepte dictate de confratele şi mai marele lui în grad, scumpul şi inegalabilul Tolo...Băăăăăăăă, terminaţi cu politica în sport, faceţi-vă meseria, nu mai *** *** cu condeiele voastre că *** al dracului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  13 August 2018, 18:53

felicitari simona

Vezi toate comentariile (2)
Comentează