SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, declarații războinice la Dubai! Avertisment pentru Eugenie Bouchard: „Nivelul meu de joc este foarte ridicat”

Simona Halep vine după o finală pierdută la Doha, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep vine după o finală pierdută la Doha, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:35

Simona Halep este, începând de astăzi, numărul 2 WTA. Jucătoarea noastră, în vârstă de 27 de ani, evoluează în această săptămână la turneul Premier Dubai, în Emiratele Arabe Unite, acolo unde are un prim meci în turul secund contra canadiencei Eugenie Bouchard.

Simona nu are niciun punct de apărat din 2018, fiindcă nu a participat la turneul din Orientul Mijlociu și vine după despărțirea de Thierry Van Cleemput, cel cu care a lucrat o scurtă perioadă, începând cu Australian Open 2019.

Venită după finala pierdută la Doha în fața belgiencei Elise Mertens, Simona Halep este foarte încrezătoare. Într-un scurt interviu pentru WTA, românca a insistat pe ideea că se simte bine pe teren:

„Am amintiri frumoase de oriunde câștig un turneu (n.r. Simona a câștigat la Dubai în 2015). M-am simțit foarte bine atunci, așa că abia aștept să mă recuperez un pic după Doha și să încep iarăși. Îmi plac condițiile de aici, îmi place suprafața, mereu joc bine aici, deci sper să fie la fel și de data asta.

Nivelul meu de joc este foarte ridicat acum. La fel e și încrederea. Mă simt foarte bine, pregătită să lupt pentru fiecare meci. Sunt încrezătoare în șansele mele de fiecare dată când intru pe teren, deci e un moment bun pentru mine și savurez asta”, a explicat Simona Halep.

Simona Halep - Eugenie Bouchard în primul meci

Simona debutează miercuri la Dubai împotriva canadiencei Eugenie Bouchard, 24 de ani, 80 WTA.

Canadianca Eugenie Bouchard s-a calificat în turul secund după victoria în două seturi reușită cu bielorusa Vera Lapko, 60 WTA, scor 6-3, 6-4. 

Cel mai important meci dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard a avut loc în semifinalele de la Wimbledon din 2014, când Bouchard s-a impus cu 7-6, 6-2, profitând și de accidentarea jucătoarei noastre la gleznă.

Citește și:

Van Cleemput, prima reacție după despărțirea de Halep: „Nu puteam s-o ajut, era o greșeală să continuăm”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
bodrin
bodrin  •  18 Februarie 2019, 18:14

Foarte bine că Halep e plină de încredere în forțele sale. Dar trebuie să țină cont și de faptul că marea campioană de la Doha - Mertens, a fost eliminată în primul tur la turneul din Dubai, de o jucătoare de pe locul 100 și ceva! Adică ...totul e relativ...

10213567677213269
Iacob Ioan  •  18 Februarie 2019, 11:36

Simona Halep, declarații războinice la Dubai! Avertisment pentru Eugenie Bouchard. Un titlu de doi lei fără nici o legătură cu conținutul. O simplă declarație, decentă și de bun simț, aici este catalogată drept declarație de război!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Și unde este avertismentul?????????????????????????????????????????

observator979
observator979  •  18 Februarie 2019, 10:55

cine e Vera Lapoko?! O fi neam cu Vera Lapko? :D hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează