SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP. Declarații superbe ale unui fost lider mondial din WTA despre Halep: "N-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 14 iunie 2018 09:08

Simona Halep câștigă din ce în ce mai multă simpatie după succesul istoric reușit săptămâna trecută la Roland Garros.

Acum, a venit rândul lui Tracy Austin (55 de ani), fost lider mondial în WTA și dublă câștigătoare la US Open, să vorbească la superlativ despre Halep.

"Simona a fost condusă, dar nu am văzut nicio emoție negativă din partea ei. A crescut atât de mult din punct de vedere mental în ultimul an! Are încredere în forța ei fizică, este incredibilă! Simona a continuat să lovească și munca i-a fost răsplătită. Adevărul este că n-ai cum să nu plângi pentru această fată minunată.

După toate lucrurile pe care le-a trăit, după cât de rea a fost presa cu ea. Dacă stăm și ne uităm, a avut o finală minunată cu Sharapova, iar cu Wozniacki a pierdut pentru că a rămas fără benzină. Acum nu va mai fi întrebată de Grand Slam, are deja ștampila de mare jucătoare pusă pe cariera sa", a spus Tracy Austin, potrivit Tennis Channel.

Citește și: Ploaie de mesaje de la tenismenii din circuit pentru Simona Halep: ”Felicitări, Simo! Asta e pentru toți haterii!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
129547121224121
Marian Iordachescu  •  15 Iunie 2018, 02:50

Catalynn , eu cred ca tu nu esti stelist, esti F C S B-ist Sti de unde stiu ? ti-am citit postarea si mi-am dat seama ce calitate umana slaba ai Stelistii nu pot merge la oile ciobanului oi

129547121224121
Marian Iordachescu  •  15 Iunie 2018, 02:39

Sa invatam sa ne respectam valorile Simona merita toate aprecierile noastre nu numai pentru valoarea ei sportiva ,ci si pentru valoarea ei umana E o fata inteligenta cu mult bun simnt si bine educata Meritul ei mare pentru care a ajuns in fruntea tenisului feminin mondial este acela ca a ajuns numai prin foarte foarte multa munca si seriozitate Felicitari Simona!Esti cel mai bun ambasator al Romaniei noastre Da-ne voie sa te consideram Regina tenisului mondial

offside
offside  •  14 Iunie 2018, 11:32

Cum, pe Ovidiu nu-l consoleaza nimeni? Macar niste batiste ..

Vezi toate comentariile (6)
Comentează