TENIS    •   AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP. Declarații uluitoare la adresa Simonei Halep date de un nume IMENS: "Dorința mea e să câștige un Slam în 2018"

FOTO: Guliver/ Getty Images

FOTO: Guliver/ Getty Images

Vineri, 12 Ianuarie

Fosta mare jucătoare Martina Navratilova (61 de ani) a acordat un interviu site-ului oficial al WTA în care a dezvăluit cele 3 dorințe pe care le are de la actualul sezon din tenisul feminin. "Una dintre dorințele pentru sezonul 2018 ar fi ca Simona Halep să câștige pentru prima dată un Grand Slam, așa cum ar trebui. Însă nu există siguranța că ea va pleca de la Melbourne ca număr 1 mondial. E uimitor, sunt 5 jucătoare car ar putea să-i ia locul lui Halep: Wozniacki, Svitolina, Muguruza, Pliskova și Ostapenko.

Ne-o putem imagina pe oricare dintre cele șase câștigând Australian Open. Suprafața poate fi bună pentru Pliskova. Poate terenurile sunt puțin prea rapide pentru Halep", a declarat Navratilova.

Celelalte două dorințe ale Navratilovei sunt ca toate jucătoarele să fie sănătoase în noul an, iar Kvitova să câștige un Slam.

18 titluri de Mare Șlema câștigat Navratilova în carieră

Comentarii (11 ) Adaugă comentariu

dudulici  •  13 Ianuarie 2018, 08:29

Nu prea am prins pontul!!!Ce e uluitor in ce a spus femeia asta ***

itrobert  •  13 Ianuarie 2018, 08:05

Postat de jalabert pe 12 Ianuarie 2018, 23:46

Navratilova care se stie ca s-a dopat la greu fiind doveditacestlucru si totusi pentru ca a beneficiat de cetatenie americana este o legenda in loc sa fie doar o trisoare.

Puteai sa nu te bagi ca musca-n lapte cu afirmatia ca "pentru ca are cetatenia americana"... Lens Armstrong e chiar american adevarat si americanii au fost cei mai vehementi impotriva lui, deci "logica" ta de balta nu sta in picioare, fraiere!

onduku  •  13 Ianuarie 2018, 01:24

Postat de valyomanyd pe 12 Ianuarie 2018, 22:00

Așa, și ?

Si daca e lesbiana, sa stea bine ca sta unde sta.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase