SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

SIMONA HALEP. Eliminată de la Miami, Simona Halep a anunțat când revine în tenis » Va lua o pauză lungă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 26 martie 2018 13:45

Simona Halep, liderul din clasamentul WTA, a părăsit în această dimineață și proba de dublu de la Miami, Halep și Begu fiind eliminate în optimi (detalii, aici).

În această dimineață, jucătoarea noastră a postat un mesaj pe Facebook în care a lăsat de înțeles că nu va mai juca niciun meci oficial până pe 21 aprilie, când România va înfrunta Elveția în FED Cup, la Cluj.

"Îmi iau la revedere de la Miami cu acest minunat drop shot. Ne vedem pe zgură. Următoarea oprire: Cluj. Fed Cup", a scris Halep pe contul său de Facebook. 

România va înfrunta Elveția în FED Cup, în week-end-ul 21-22 aprilie, , în Sala Polivalentă din Cluj. După ce va participa alături de România la FED Cup, Simona Halep urmează să evolueze în turneul de la Stuttgart, care va începe pe 24 aprilie. 

În perioada în care Simona Halep lipsește de pe teren, niciun alt turneu important nu va avea loc în circuit. În perioada 2 aprilie - 24 aprilie, se vor disputa turneele de la Charleston, Monterrey, Lugano și Bogota, turnee la care românca nu participă în mod tradițional. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
timm
timm  •  27 Martie 2018, 14:55
Postat de duffyduck pe 26 Martie 2018, 19:09

lapusnene, aici nu sunt de acord cu tine. Firea in primul rand nu e "sefa" Simonei. In al doilea rand, sa stii ca da, mai suntem oameni in lume asta, care refuzam titluri de carton, glorie sau bani, atunci cand ele vin de la persoane penale - cum e doamna stirista. Sunt oameni care nu au ce manca si au demnitate, Halep cu atat mai mult, invartind peste 20 milioane de dolari din premii WTA, trebuia sa refuze in a se asocia cu doamna Firea. Halep trebuia sa raspunda elegant si sa o indrume pe doamna primar sa ofere titlul de onoare al orasului unui profesor care inca isi face meseria pe un salariu mizer, sau, in acelai fel, unui doctor/asistent, sofer de autobuz, etc

Bai prostovane, Halep si-a asociat numele cu orasul Bucuresti. A primit titlu de cetatean de onoare al Bucurestiului. Nu a primit titlul de cetatean de onoare al familiei Firea. Ai priceput diferenta?

604245039744827
Luminita Dudescu  •  27 Martie 2018, 14:38

Poate te faci de ras în România, la Cluj.....

148819492603833
Masa Lunoor  •  26 Martie 2018, 23:51

E România aceea care pute și nu Simona! . Lapusnene ***. http://www.businessmagazin.ro/actualitate/simona-halep-invitata-sa-se-mute-in-alta-tara-pentru-a-nu-mai-plati-taxe-si-impozite-ce-a-raspuns-16840853

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează