SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // Halep a reacționat după ce Mertens a fost acuzată că și-a luat pauză fără motiv

Simona Halep a pierdut finala de la Doha
Simona Halep a pierdut finala de la Doha

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2019 09:23

Simona Halep (27 de ani - 3 WTA) nu dă vina pe time-out-ul cerut de Elise Mertens (23 de ani - 21 WTA) pentru că înfrângerea din finala de la Doha, scor 6-3, 4-6, 3-6.

Nu pot să judec un astfel de moment și nici să dau vina pe așa ceva. Dacă a făcut-o fără niciun motiv, e treaba ei. Eu trebuia să stau concentrată.

Nici nu mă gândesc la acest lucru. Mă gândesc doar că la final am fost obosită și nu am mai avut benzină”, a spus Halep pentru TV Digi Sport.

FOTO Derapaj al românilor la adresa lui Elise Mertens după finala cu Simona Halep: „Ești o trișoare, să te pască artrita!”

Halep a avut 6-3, 2-0 cu Mertens, ratând ulterior, la 3-2, și câteva șanse de a face break și a se distanța la 4-2. Totul s-a rupt atunci, la 2-0, când Mertens a cerut intervenția medicului. 

8finale dintre ultimele 11 jucate au fost pierdute de Simona Halep

Vezi șiVIDEO Prima reacție a Simonei Halep după înfrângerea cu Mertens din finala de la Doha: „De asta joc mereu cel mai bun tenis al meu aici” » Mesaj special pentru românii din tribune

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
robby73
robby73  •  17 Februarie 2019, 16:21
Postat de baddog26 pe 17 Februarie 2019, 11:36

Eu am văzut meciul, nu cred că din cauza unei presupuse accidentări nu a luat vre-un punct Mertens, Halep a jucat acel pasaj din meci ireal, cred că nici o jucătoare din lume nu i-ar fi făcut față în acele momente.Cert este că după ce a avut 2-0 în setul 2 s-a văzut clar o scădere de ritm, imediat după break belgianca a cerut time-out medical.Nu știu dacă a avut sau nu ceva dar când ai o accidentare nu ai cum sa revii după circa 7-8 minute și să joci că și cum nu ai avea nimic.Deci,da eu personal cred că Elise Mertens a vrut doar sa o scoată din acel ritm pe Simona.Este legal in tenis dar trebuie făcut ceva cu acest regulament pentru că prea se apelează des la acest tertip!!!

Înseamnă că Simona a procedat la fel în 2018 la AO. Păi dacă 7-8 minute nu ajung să te refaci, înseamnă că Halep nu a avut nimic la gleznă. Că după fiecare intervenție medicală, a câștigat meciul. Eu cred că nu contează, dacă Mertens a avut ceva sau nu, ca un jucător de top, nu ai voie să pierzi concentrarea.

libery
libery  •  17 Februarie 2019, 14:22

Daca Serena este Regele blaturilor cu siguranta ca Simona e una dintre Reginute. Exact cum Serena a aratat in primul set din ultimul contra Simonei care este valoarea adevarata a ei si a Simonei (va reamintesc 6-1 pt Serena) tot asa si Simona a aratat care-i diferenta intre ea si Mertens dupa 18 puncte consecutive castigate de Simona pana la 6-3 si 2-0. Restul a fost un blat ordinar iar declaratiile de dupa arata ca Simona a inteles cum tb sa castige cele 2-3 milioane de la sponzori si ca are o cariera deschisa in politica. Hai Simona! :(

anne1970_ar
anne1970_ar  •  17 Februarie 2019, 11:44

Micii specialisti in fotbal comenteaza despre tenis, te apuca rasul. Mai copii, daca puteti judeca cu micii vostri neuroni, pauza au avut amandoua. Simona a fost in avantaj, a putut sa se mentina in forma. Problema e alta, Simona daca isi ia primul set, in al doilea opreste motoarele si joaca neglijent, bagand-o in joc pe adversara.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează