SPORTURI  »  TENIS  »  WTA DOHA

SIMONA HALEP - ELISE MERTENS // VIDEO Simona Halep, neiertătoare în primul set » Punctul cu care a năucit-o complet pe Mertens

Simona Halep // FOTO: Reuters
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 februarie 2019 17:55

Simona Halep (3 WTA) a fost învinsă de Elise Mertens (21 WTA), în finala turneului WTA de categorie Premier de la Doha, scor 6-3, 4-6, 3-6. 

Halep a fost dominantă în primul set, pe care și l-a adjudcat la 3, în puțin peste o jumătate de oră. Așa cum ne-a obișnuit și în meciurile precedente, din repertoriul Simonei Halep nu au lipsit loviturile uluitoare reușite de pe ambele părți ale terenului.

La scorul de 3-3, Simona a izbutit cel mai spectaculos punct al primului set, reușind un passing de backhand de excepție în lung de linie, care a năucit-o complet pe Mertens. 

Citește AICI cronica partidei dintre Simona Halep și Elise Mertens

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  16 Februarie 2019, 19:59

Neiertatoare!!! Naucitoare!!! Si la sfarsit PIERZATOARE!!! Ba de fiecare data!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează