TENIS    •   SIMONA HALEP LOCUL 1 WTA

Simona Halep face dezvăluiri inedite despre echipamentul purtat la Shenzen: "În 24 de ore a fost gata! Am comandat-o pe un site în China"

FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis/

FOTO: facebook.com/ShenzhenOpenTennis/

Sambata, 13 Ianuarie

Înainte de Australian Open 2018, Simona Halep a participat la turneul de la Shenzen, pe care l-a câștigat.La competiția din China, Simona a jucat fără sponsor tehnic, după ce la finalul anului s-a despărțit de Adidas, iar acum, românca a dezvăluit cum a făcut rost de echipament.

"Oamenii mei lucrează la acest aspect. Ei discută despre sponsorul tehnic. Vreau să fiu sigură că aleg ce-mi place și că brand-ul mă place. E important să am echipament frumos și să mă simt bine. Nu mă grabesc.

Voi păstra rochia roșie purtată la Shenzen până îmi găsesc un sponsor. Am comandat-o după ce am trimis o poză. Era un site, în China, iar unul dintre managerii mei m-a ajutat. În 24 de ore aveam rochia și a fost perfect. Da, pe internet am făcut totul. Am ales modelul. E simplă, nimic special. Arată bine", a spus Simona Halep într-un interviu.

Citește și: Simona Halep a lămurit problema sponsorului înainte de Australian Open: "E foarte important pentru personalitatea mea"

Comentarii (8 ) Adaugă comentariu

braveheartro  •  23 Ianuarie 2018, 14:41

Postat de Niculae Danailescu pe 17 Ianuarie 2018, 06:16

- trebuia sa ia una de la dragonu' rosu ! :o)))

Prietene, toate marile brand-uri sunt fabricate în China. Stai liniștit că n-ai să vezi echipament Adidas fabricat în Germania. Aia cu Dragonu' Roșu e o măg.ă.rie fără rost. Asta așa, ca să rimeze cu ești p.r.o.s.t.

radumatei  •  17 Ianuarie 2018, 11:39

Simona Halep tocmai mi-a devenit mult mai simpatică după această declarație. Într-o lume obsedată de consumerism, într-un sport în care corpul si viața atletului sunt câmp de bătălie pentru corporatii si agentii de publicitate, Halep a pus lucrurile la locul lor și ne-a amintit că nu e campioană datorită firmelor de îmbrăcăminte, că succesul ei nu depinde de aceste firme. Bravo, Simona!

Niculae Danailescu  •  17 Ianuarie 2018, 06:16

- trebuia sa ia una de la dragonu' rosu ! :o)))

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase