SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep face un anunț categoric despre accidentare: "Asta e exclus" » Când revine la antrenamente + mesaj surpriză: "Nu mă uit la Turneul Campioanelor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 11:13

Simona Halep, locul 1 WTA, 27 de ani, a vorbit la conferința de presă de la Singapore despre accidentare de la spate, care nu o lasă să joace la Turneul Campioanelor, și a anunțat că va lua o pauză. 

"Este exclus să mă operez. O să iau pauză de 3 sau 4 săptămâni. O să mă duc acasă și voi face foarte multă gimnastică și fizioterapie. Îmi pare rău că nu joc la Singapore, dar nu mă voi uită niciun minut la acest turneu. Am nevoie de recuperare și de vacanță. Nu știu unde o să merg.

Probabil că prin decembrie voi lua iar racheta și am să reîncep antrenamentele. Voi vedea atunci cum mă simt după recuperare și după o perioadă de pauză totală", a declarat Simona Halep la conferința de presă de la Singapore.

Citește și: An de vis pentru Simona Halep: a primit în premieră trofeul

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
blatistu12
blatistu12  •  21 Octombrie 2018, 18:20

*** ***,ne-a fraierit pe toti? o jucatoare de carton,a fugit numai dupa bani,mai tot timpul s-a dat accidentata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu12
blatistu12  •  21 Octombrie 2018, 18:18

unde sunteti voi cei care ati votat ca ,Halep castiga turneul campioanelor???ati bagat capul in pamant ca strutii??

idi53
idi53  •  20 Octombrie 2018, 19:04

Dar anul viitor tot nu vei vrea sa te uiti pt ca oricum nu tevei mai califica!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează