SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MOSCOVA

Simona Halep face un anunț îngrijorător înainte de turneul de la Moscova și de Turneul Campioanelor! Riscă să se retragă din cele două competiții!

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:24

Simona Halep, locul 1 WTA, ar trebui să joace miercuri în turul II al turneului de la Moscova, cu Anastasia Pavlyuchenkova, locul 40 WTA. (Detalii AICI)

Cu toate acesta, Simona Halep nu este sigură că va fi aptă 100% și că va putea juca la turneul de la Moscova și la Turneul Campioanelor (21-28 octombrie). Halep a dezvăluit că are în continuare probleme din cauza herniei de disc, care i-a cauzat dureri de spate la turneele la Wuhan și Shanghai. 

"În primul rând, sper să pot juca la Moscova. Am 3-4 zile în care m-am pregătit pentru acest turneu. Dar dacă nu voi putea juca aici, mă îndoiesc că voi fi în stare să joc la Singapore, care începe foarte repede după. Acum nu știu. Cu siguranță voi lua o decizie punând sănătatea pe primul loc. 

Încă nu m-am antrenat la capacitate maximă. Dar azi și mâine voi fi aproape de 100%. Doctorul mi-a spus că nu e nevoie de operație, dar că există riscul unei accidentări de lungă durată. Nu am nevoie de asta și trebuie să iau ce mai bună decizie.

A fost foarte stresant. Am fost îngrijorată în fiecare zi pentru că trebuia să aștept să văd cum mă simt dimineața, când mă trezeam. Este destul de stresant, dar este ceva normal. Accidentările sunt normale când joci la cel mai înalt nivel. Încerc să fiu calmă și pozitivă. Știu că nu e o accidentare ușoară. Probleme la spate sunt mereu dificile. Trebuie să accept asta și să merg înainte ", a declarat Simona Halep pentru USA Today.

Citește și:  Simona Halep, surpriză din partea echipei sale » Filmuleț emoționant de la Cahill: "Ești o persoană uimitoare"

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
robby73
robby73  •  16 Octombrie 2018, 10:18
Postat de Ion Ionescu pe 16 Octombrie 2018, 00:38

90% frustrati. Ba-baietzi, nu mai bine va usurati voi, folosind o poza a Simonei?

Ionescule, nu toti sunt ca tine !

165691544187089
Iacob Constantin  •  16 Octombrie 2018, 09:22
Postat de lapusneanul pe 15 Octombrie 2018, 19:45

nea costelus, simona e in turul 2...:)

Aveti perfecta dreptate. Rectific: maxim primul tur in care joaca.

106644143639493
Nelu Teleaga  •  16 Octombrie 2018, 07:24

eu vad un scenariu la care distinsa sportiva numarul unu prin neparrticiparea altora o va pune in aplicare. la moscova trebuie sa mearga domnisoara " money" sa-si ia banii. Altcumva va avea de platit. Va merge cit va putea mai cu seama ca este deja si va ramine liderul mondial prin neparticiparea altora. asa ca isi va face un test cit va putea. daca va ajunge in faze avansate va masura cu cine va juca. sint jucatoare nu importante va face sa piarda onoroabil. nu cred ca va prelugin agonia acolo nemai fiind in stare sa se concentreze iar puberele ce se avinta azi in joc au tupeu si o domina clar. asa ca va iesi inr-un fel. va ajunge la singapore unde va fi primita ca un lider ce va lua multi bani pe interviuri apoi masina data cadou si multe altele. ei bine aici daca va ajunge in fazele superioare si va vedea ce jucatoare sint in fata ei va profia de spate. va profita acuzind ceva dureri prin semifinale. si va parasi cu ceva bani luati chiar multi si va ajunge acasa ca victima nu ca infrinta de nu se stie cine. si va incepe negocierea cu iesirea din tenis. are bani hormonii materni ii joaca festa si nu mai vrea cred eu sa se pozeze la petreceri cu tot felul de rude de fete. este timpul de copii sa se bucure de bani si eventual de un sot , copii si saratzele la bucatarie. fata nu mai vrea si este satula de eforturi. are sansa spatelui sa iasa din sport onorabil. nu este intimplator ca antrenorul nu vine la moscova. "sa se descurce" ar spune. sti

Vezi toate comentariile (27)
Comentează