SPORTURI  »  TENIS  »  ROGERS CUP

SIMONA HALEP. FOTO Imagine neașteptată din vestiarul liderului WTA: "Ăsta e rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 16:49

Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a trecut de australianca Ashleigh Barty, 22 de ani, locul 16 WTA, scor 6-4, 6-1, s-a calificat în finala Rogers Cup. Imediat după meci, liderul mondial a postat o imagine inedită din vestiar. 

  • Simona Halep va juca în această seară, la 20:30, împotriva americancei Sloane Stephens, loc 3 WTA, 25 de ani, o reeditare a finalei de la Roland Garros, liveTEXT pe GSP și pe TV Digi Sport;

Simona a pozat prăbușită printre articolele de echipament sportiv, în cea mai nouă provocare din lumea sportului mondial: "Stele căzătoare".

"Am primit provocarea «stele căzătoare» din partea Svetlanei Kuznetsova. O dau mai departe către câțiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel și Rennae Stubbs.

Acesta este rezultatul a 4 meciuri în 48 de ore ", a scris Simona în descrierea fotografiei. 

Vezi și: Televiziunea a ratat asta » Dialogul dintre Darren Cahill și liderul WTA, netransmis în direct la TV: "Ce se întâmplă?"

VIDEO Și-a pus semnătura pe semifinală! Lovitură MAGISTRALĂ reușită de liderul WTA în primul set

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
gica.paunescu
gica.paunescu  •  13 August 2018, 10:27

Cati, dintre privitorii unei dispute sportive, credeti ca stiu efortul depus de catre cei din arena ? Imaginea postata la acest articol este cat se poate de sugestiva. Cine nu crede, sa-nrcece o miuta, un set de tenis ( la 20 de grade, seara, c-o apa aproape- nu la 30 de grade, la miezul zilei), s-apoi sa posteze o impresie ( ori cate va avea la indemana). Servus,

347655969058390
Ion Popescu  •  13 August 2018, 07:58
Postat de bulletproof pe 12 August 2018, 13:48

Mai bine o primea pe aia cu ... săritul din mașină...!!! Si i-o "dădea" mai departe ... Soranei, că tot se-nteleg ele, bine !!! Degeaba, halep, încerci sa te faci "plăcută", că tot ... RESPINGĂTOARE rămâi !!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn2
catalynn2  •  12 August 2018, 19:38

Ce spune fanariotul si ce titrați voi ... Penibililor!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează