SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

VIDEO Simona Halep, în tricoul Viitorului la Roland Garros » Mesaj pentru Hagi înainte de finala Cupei

Sursă foto: Instagram Simona Halep
Sursă foto: Instagram Simona Halep

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 19:52

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a ajuns la Paris, unde are la dispoziție o săptămână pentru a pregăti turneul de la Roland Garros, cel de-al doilea de Mare Șlem al anului.

În cursul zilei de marți, Halep a postat pe contul său de Instagram o fotografie făcută chiar pe arena Philippe Chatrier, stadionul unde în urmă cu un an câștiga singurul său trofeu de Mare Șlem după o finală câștigată în trei seturi contra americancei Sloane Stephens. 

Românca a apărut în fotografie într-un tricou special, primit din partea clubului Viitorul, care avea inscripționat numărul 10 și numele lui Hagi. 

Halep le-a transmis și un mesaj elevilor lui Gică Hagi, în perspectiva finalei Cupei României de sâmbătă cu Astra Giurgiu: „Succes în finala Cupei României”, a scris Simona. 

 
 
 
View this post on Instagram

Succes in Finala Cupei Romaniei #fcviitorul #hagi #10 #proudtohavethistshirt @fcviitoruloficial

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Vezi și: ROLAND GARROS // Simona Halep + alte 5 favorite: de la „asasina” Kiki Bertens la „mașinăria” Petra Kvitova + jucătoarea din umbră subestimată de toată lumea!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  21 Mai 2019, 23:06

acum, ca aparut in tricoul viitorului , poate a scapat de criticile dinamovistilor frustrati...:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează