SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep începe 2019 fără antrenor » Specialistul Sports Illustrated: "Îl poți aduce în lojă pe Steve Kerr, Pat Summit sau Pep Guardiola. Degeaba"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2018 17:08

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și Darren Cahill s-au despărțit într-un moment care a lăsat mască lumea tenisului. Jon Wertheim (48 de ani), specialistul în tenis al celor de la Sports Illustrated, a analizat decizia.

"Am fost surprins că a venit acum despărțirea. Am văzut că Simona a decis să înceapă anul fără antrenor. E o hotărâre înțeleaptă? Mă voi abține din a da un verdict.

Jucătorii de top sunt creaturi delicate. Sunt extrem de sensibili. Dacă nu se simt confortabil, îi poți aduce în loja lor pe Steve Kerr, Pat Summit, Pep Guardiola, Tony Robbins, Ivan Lendl, sau pe cine vreți voi, și tot vor pierde.

Dacă persoana de lângă ei le oferă liniștea de care au nevoie, poate fi și un om deghizat în morcov, solistul trupei Creed sau orice personaj din benzile desenate, atunci victoriile vor veni.

Am încredere în decizia luată de o femeie matură de 27 de ani, cea mai bună jucătoare a lumii", a scris Jon Wertheim.

Vezi și: 

"Simona Halep are un antrenor în capul ei!" » Ion Țiriac, despre viitorul liderului WTA

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
1734769259936803
Cezar Căruntu  •  06 Decembrie 2018, 21:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează