SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

Ion Țiriac: „N-aș juca la Miami, în locul Simonei” » Halep i-a răspuns acum, după înfrângerea cu Badosa

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 16:28 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 17:27

Simona Halep (32 de ani) a revenit pe terenul de tenis, pierzând în turul 1 la Miami cu Paula Badosa (26 de ani, 73 WTA), 6-1, 4-6, 3-6. După meci a vorbit despre sfatul pe care i l-a dat Ion Țiriac.

Într-o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, Ion Țiriac, un apropiat al Simonei Halep, spunea că sportiva din Constanța trebuia să mai aștepte până să revină pe teren și să joace direct pe zgură, nu la Miami.

Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, detalii inedite: chimie specială cu Svetlana Kuznetsova, „Vorbește foarte mult!” și e confundat cu Roger Federer
PORTRET
Carlos Martinez, noul antrenor al Simonei Halep, detalii inedite: chimie specială cu Svetlana Kuznetsova, „Vorbește foarte mult!” și e confundat cu Roger Federer

Primul turneu important pe zgură va fi între 1 și 7 aprilie, la Charleston (WTA 500).

Simona Halep, după sfatul pe care i l-a dat Ion Țiriac: „A fost o decizie din impuls”

„Imediat după decizia TAS, cei de la Miami m-au întrebat dacă doresc un wildcard. A fost o decizie de minut. Mă bucur că am luat decizia să vin aici, chiar dacă nu eram foarte pregătită pe partea de tenis. În ultimele luni a fost greu, din punct de vedere mental, să mă antrenez. Dar am fost aproape, am fost la un nivel OK. E o bucurie să revin pe teren la un turneu așa de mare.

Poate că era o decizie mai realistă și mai potrivită să revin pe zgură. Dar eu am reacționat din impuls, la emoție. Dar mă bucur că am luat această decizie.

Știu că poate m-am grăbit. M-am aruncat puțin la un nivel foarte, foarte înalt, dar nu a fost atât de rău. Paula a jucat un tenis la un nivel foarte ridicat, dar eu am fost destul de aproape. Așa că mă bucur tare mult că am venit. După primele mingi, chiar nu am mai avut emoții și am retrăit meciurile pe care le făceam în trecut”, a spus Simona Halep, potrivit digisport.ro.

VIDEO. Ion Țiriac spune că Simona Halep nu ar trebui să joace la Miami: „Acolo sunt vreo 20 de fetițe de peste 1,80 metri, care servesc cu 200 km/h”

„Am acest privilegiu ca domnișoara Halep să vină și să mă întrebe. Dar orice îi spun, ea face absolut de capul ei. Rar, rar m-a ascultat. Și din când în când, când m-a ascultat, a făcut bingo! Nu atât că sunt deștept eu, dar am 60 de ani de când sunt în sportul ăsta.

Halep trebuie s-o ia foarte încet cu revenirea pentru că a uitat ce înseamnă «fifteen-love»», «thirty-all», «Game Halep!» sau game aialaltă! Un an jumătate înseamnă o viață întreagă.

Aș sfătui-o, deși s-a antrenat tot timpul, să se gândească dacă e mai bine să înceapă doar pe zgură. Mai e doar un turneu pe hard, la Miami. Iar acolo sunt vreo 20 de fetițe între 18 și 21 de ani, de peste 1,80 metri, care servesc cu 200 km/h. Eu aș juca cinci ore în fiecare zi pe zgură!”, a spus Ion Țiriac în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”.

Citește mai multe știri despre Simona Halep:

Halep a impresionat-o pe Badosa » Pariul pe care îl face jucătoarea din Spania în privința parcursului Simonei
WTA MIAMI
Halep a impresionat-o pe Badosa » Pariul pe care îl face jucătoarea din Spania în privința parcursului Simonei
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Miami » Prima prezență confirmată
WTA MIAMI
Ce urmează pentru Simona Halep după eliminarea de la Miami » Prima prezență confirmată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  21 Martie 2024, 06:54

N’ai ce face. Poți duce calul la apā, dar cum sa-l faci sā și bea…? Are si Țiriac limitele lui, cā doar nu e ßastenitos. E un miliardar amărât. Pffffff.

eugenrc
eugenrc  •  20 Martie 2024, 23:26

Tiriac s-a gandit doar la rezultate dar nu s-a gandit la ce mesaj dai daca refuzi un wild-card. Din punctul meu de vedere Simona a ales bine cand a decis sa participe la turneul de la Maiami.

branzoi
branzoi  •  20 Martie 2024, 18:17

Nu a fost chiar rau, pentru o infrangere in primul tur a primit 30000 US. Are destul timp sa se pregateasca pentru sezonul pe zgura.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează