SPORTURI  »  TENIS  »  FED CUP

Simona Halep, iritată înainte de Fed Cup! A plecat din fața reporterilor din cauza unei întrebări: "Sunt povești inventate"

Simona Halep și Horațiu Mălăele
Simona Halep și Horațiu Mălăele

Articol de GSP - Publicat luni, 16 aprilie 2018 20:19

Într-un interviu luat la aeroportul din București, înainte să decoleze spre meciul de Fed Cup de la Cluj, Simona Halep a spus că e pregătită pentru întâlnirea cu Elveția din weekendul următor. Apoi a fost plecat rapid când a fost întrebată de reporteri despre doi prieteni actori.

"Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună.

Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală", a declarat Halep.

Simona a părut însă extrem de iritată în momentul în care a fost întrebată dacă i-a chemat la meci pe actorii și prietenii ei, Horațiu Mălăele și George Mihăiță, cei care sunt în Cluj în aceste zile, pentru a juca piesa "Fierarii".

"Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru. Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu", a adăugat Halep, moment în care a plecat din fața reporterilor care o intervievau.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
148819492603833
Masa Lunoor  •  17 Aprilie 2018, 04:35

O poza Suuuuuperba .

baruch
baruch  •  16 Aprilie 2018, 21:26
Postat de balauru48 pe 16 Aprilie 2018, 21:06

ia uitati ce face Fiona aka Halep, mai scoate un ban ''cinstit'' :)))

imi pare bine ca te expui la chestii penale. niste tipi care au falsificat si propagat poze cu cameron diaz zac si acum intre "fratiorii" de la folsom.

balauru48
balauru48  •  16 Aprilie 2018, 21:06
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ia uitati ce face Fiona aka Halep, mai scoate un ban ''cinstit'' :)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează