SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - KAROLINA PLISKOVA // Are 18 turnee de Grand Slam și dă cele mai tari declarații de la Australian Open despre Simona Halep: "Vă spun asta cu mâna pe inimă!"

Chris Evert (în centru), alături de Simona Halep și Serena Williams //FOTO: Guliver/ Getty Images
Chris Evert (în centru), alături de Simona Halep și Serena Williams //FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 23 ianuarie 2018 18:23

Fosta mare jucătoare Chris Evert (63 de ani), una dintre admiratoarele Simonei Halep, a prefațat duelul pe care românca îl va disputa miercuri dimineață, de la ora 06:00, împotriva Karolinei Pliskova în sferturile de la Australian Open.

"Oh, Simona Halep. A salvat trei mingi de meci, dar uite cum continuă. Simona o va învinge pe Pliskova, asta e alegerea mea. După ce am văzut până acum, Simona Halep joacă cel mai bun tenis al său.

A avut o perioadă foarte bună de pregătire și, pe lângă faptul că joacă un tenis bun, pare foarte bine din punct de vedere mental, capabilă să treacă peste orice obstacol. Nu are frică de nimic de când a ajuns pe primul loc în clasamentul WTA.

Vă spun cu mâna pe inimă, Simona e prima mea favorită la câștigarea Australian Open. Sunt gata să pariez cu oricine că va câștiga un Grand Slam în acest an", a declarat Chris Evert, potrivit ESPN.

18 turneede Mare Șlem a câștigat Chris Evert de-a lungul carierei

  • Simona Halep joacă miercuri dimineață, de la ora 06:00, în sferturile de finală de la Australian Open împotriva Karolinei Pliskova. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport.

Citește și: Atenție, Simona Halep! Pliskova e combinația letală la Australian Open: 3 motive pentru un meci infernal în sferturi

Simona Halep e pariul lui Mats Wilander pentru Australian Open "Poate câștiga turneul, are o atitudine diferită"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
onduku
onduku  •  24 Ianuarie 2018, 01:41
Postat de valyomanyd pe 23 Ianuarie 2018, 21:11

Iar ai trântit ăia în fasole ...Faci ce faci si mereu îți arăți frustrarea pe articolele cu și despre Simona !

Eu ti-am zis ca Balauru e Moflea.

ceaiuri
ceaiuri  •  23 Ianuarie 2018, 23:48

Un meci intre 2juc ce se cunosc f bine,juc ceha cred ca v- a incerca sa surprinda cu ceva(sa ajunga mai des la fileu)pe cand simona v-a incerca sa o plimbe pe tot terenul si ra returneze cat mai bine....cine castiga primul set are sansa sa mearga mai departe

669976169815162
Teodor Ene  •  23 Ianuarie 2018, 23:18

din pacate doamna e cam cobe pt Simona Halep.de obicei s-a intamplat exact pe dos.Navratilova a fost realista in ce o priveste pe Simona

Vezi toate comentariile (16)
Comentează