SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2018

SIMONA HALEP - KURUMI NARA // Primul meci după Roland Garros » Schimbarea Simonei Halep față de Wimbledon 2017

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 03 iulie 2018 10:54

Simona Halep, locul 1 WTA, debutează azi la Wimbledon contra lui Kurumi Nara, pe Terenul Central de la All England Club. Meciul va începe în jurul orei 18:30 și va fi în direct pe Eurosport și liveTEXT pe GSP.RO.

Anul trecut Simona Halep părăsea Terenul Central de la Wimbledon cu capul plecat. Urma o repriză de plâns în vestiar și apoi o discuție lucidă cu Darren Cahill.

În acel moment românca era numărul doi mondial și fusese învinsă în sferturi de finală de Johanna Konta, într-un meci în care fusese la două mingi de victorie și de numărul unu mondial.

La un an distanță de la acea întâmplare, Simona Halep revine pe Terenul Central de la All England Club cu un zâmbet imens. A ajuns pe primul loc mondial, unde a adunat deja 35 de săptămâni, e principală favorită a turneului și luna trecută a câștigat trofeul de la Roland Garros.

Azi, ea o întâlnește pe japoneza Kurumi Nara, 100 WTA, în primul tur al turneului de la Wimbledon. Românca în vârstă de 26 de ani nu a mai jucat niciun meci oficial de la Roland Garros.

Meciul Simona Halep - Kurumi Nara poate fi urmărit liveTEXT AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează