SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep l-a făcut geniu pe Darren Cahill! » Ce distincție a primit astăzi australianul

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 14:56

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) nu va mai lucra cu australianul Darren Cahill în 2019, dar colaborarea lor primește în continuare aprecieri. 

Federația australiană de tenis i-a oferit astăzi distincția pentru excelență în antrenorat lui Darren Cahill.

"A ajutat-o pe Simona Halep să obțină primul trofeu de Mare Șlem din carieră și să termine pentru al doilea an consecutiv pe primul loc în clasamentul WTA.

Darren Cahill a dovedit încă o dată că este unul dintre cei mai buni antrenori din lumea sportului. O legendă în adevăratul sens al cuvântului".

cahill

Celelalte distincții

  • Cea mai bună tânără jucătoare: Destanee Aiava
  • Cel mai bun tânăr jucător Rinky Hijikata
  • Cel mai bun antrenor: Darre Cahill
  • Cel mai bun jucător: Alex de Minaur
  • Cea mai bună jucătoare: Ashleigh Barty
  • Premiul pentru întreaga carieră: Casey Dellacqua

Vezi și: Wow! Se retrage Maria Sharapova?! "Vine vremea ca cineva să te înlocuiască"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10210683961003053
Dan-Cristian Lucaciu  •  28 Noiembrie 2018, 16:10

Ce titlu ***. Nu mai apartineti voi de Varan, dar continuati ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

st.il.
st.il.  •  26 Noiembrie 2018, 22:02

Dragilor , titlul articolului este puțin cam "strâmb" (părerea mea) !. Nu s.h. l-a făcut geniu pe Cahill , ci fix viceversa !. Această jucătoare , până să fie acceptată de D.Cahill , era o simplă muncitoare în WTA. După ce a achitat taxa de înscriere în "academia" maestrului Cahill , iar acesta i-a îngăduit prezența , au început să apară și rezultatele. Apoi , tipic (a)românesc , jucătoarea a început cu "talente" , figuri mai mult sau mai puțin din tenisul de elită , obrăznicii rostite și răstite (unele chiar încurajate de septuagenari uitați de când lumea !) , motiv ptr. care , elegant , D.Cahill a spus (și a făcut) pas !...Cu siguranță , de maestru vom mai auzi !...Cât despre această jucătoare , cine știe ?. Poate o vreme...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează