SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP LA MIAMI. Punctul turneului: "De unde a scos asta?" » Simona Halep, reușită incredibilă cu Agnieszka Radwanska!

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 martie 2018 20:52

Simona Halep a reușit în meciul cu Agnieszka Radwanska, din turul III de la Miami, o lovitură senzațională în setul decisiv.

Simona Halep, locul 1 WTA, a câștigat primul game din setul trei după un punct senzațional. După un punct îndârjit, cu multe lovituri bune, poloneza Radwanska a pus o scurtă, în colțul terenului, la care Simona a ajuns la momentul ideal.

Simona Halep a închis punctul cu o execuție extrem de dificilă. Mingea era mult sub nivelul filelului, dar Halep a trimis-o scurtă, în diagonală, la care Radwanska nu a avut nicio reacței.

 

 "Este uimitor! O execuție magică" a exclamat comentatorul american

Vezi aici desfășurarea meciului Simona Halep - Agnieszka Radwanska

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
831709840320052
Ba Banu  •  25 Martie 2018, 16:04

Fantastic punct. Genial! Pare ușor pt necunoscători. Bravo Simo!

tagore
tagore  •  25 Martie 2018, 01:50

Da...si la 30-30 in ultimul game, cand putea sa revina, la o minge usoara, mai intai a urlat si apoi a trimis mingea in fileu! A urlat pana a obosit, poloneza a icnit usor de cateva ori, probabil sa nu se creada ca e muta...

bodrin
bodrin  •  24 Martie 2018, 23:12

Prea multe laude. Jucatorii de tenis nu sunt chiar niste mari strategi. Cine joaca tenis frecvent stie ajungi sa simti terenul si ca lovesti minge cu racheta instinctiv, fara sa faci cinestie ce calcule mentale. Lovesti mingea si îți iese lovitura,...sau nu-ti iese. Marii ganditori pot fi gasiti prin biblioteci, nu pe terenurile de sport...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close