TENIS  ·  WTA

Simona Halep, la psiholog: "Vin din România, iar românii sunt negativiști în gândire"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Vineri, 05 Octombrie 2018

Simona Halep (27 de ani/1 WTA) a lucrat anul acesta cu un psiholog pentru a se menține în fruntea clasamentului WTA și spune că acesta i-a schimbat gândirea negativă pe care, conform spuselor ei, toți românii o au.

"În ultimul an am lucrat mult cu un psiholog. Am muncit din greu la partea mentală. Toată lumea joacă foarte bine în acest moment şi la acest nivel, aşa că încerc să fiu puternică din punct de vedere mental. Psihologul meu mi-a spus să-mi controlez emoţiile şi să fiu mai pozitivă.

M-a învăţat să-mi opresc gândurile negative din timpul meciurilor cu anumite exerciţii, m-a ajutat să progresez. Problema mea este că sunt negativistă. Vin din România, iar românii sunt puţin negativişti în gândire. Toată lumea ştie asta", a declarat Simona Halep pentru New York Times.

"M-am bucurat mai mult de tenis în acest an. Nu am mai pus atât de multă presiune negativă pe mine. Făceam asta înainte de a ajunge în top, însă, odată cu experienţa şi momentele dificile prin care am trecut, am învăţat că, dacă te bucuri mai mult şi iei fiecare moment greu şi fiecare turneu pe care trebuie să îl aperi ca pe o provocare, este mult mai bine" Simona Halep

Simona Halep a avut probleme uriașe cu spatele săptămâna aceasta când a abandonat în primul tur de la Beijing. Românca susține că are hernie de disc, însă nu e obligată să se opereze.

Comentarii (8)

anne1970_ar  •  10 Octombrie 2018, 23:27

Cu hernie de disc de-abia te scoli din pat. nici vorba de tenis. Sau fatuca asta ce nu gandeste mult, isi bate joc de noi? Nu degeaba e acuzata de celelalte jucatoare de simulari. Se pare ca banii sunt pe locul intai, nu jocul. Mai participa, cat participa, la Singapore si Moscova si ia 1 milion. E treaba ei, munca ei, banii ei, dar sa nu ne mai abureasca.

st.il.  •  05 Octombrie 2018, 18:37

Nu , românii nu sunt negativiști în gândire ( a învâțat cuvinte această " copchilă " în pauzele dintre turnee !!! ), românii sunt hâtri din naștere , sunt inteligenți și nu suportă prostia și ipocrizia...tot din naștere ! . Chiar nu suntem la grămadă , cu sau fără...hernie de disc !...

klauz  •  05 Octombrie 2018, 17:18

Ei, romanii astia negativisti in gandire s-au prins ca esti o impostoare, halepa, un mare antitalent si un mare antijoc. Acum minti ca esti accidentata, "accidentare" care cica nu se poate agravam, nu te impiedica deloc sa joci tenis si care trece cu ierburi si masaje... Minti de ingheata apele, asa cum minti si cu masa ta musculara de culturist.

Vezi toate comentariile (8)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
00:30 Fotbal, Copa America

Columbia - Qatar

Eurosport
03:30 Fotbal, Copa America

Argentina - Paraguay

Eurosport
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Mallorca

Digi 3
13:00 Tenis, ATP

Gerry Weber Open

Digi 4
19:30 Fotbal, EURO 2019

Danemarca - Austria

TVR 2
22:00 Fotbal, EURO 2019

Germania - Serbia

TVR 1
Program TV complet

U21