SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS 2019

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS 2019 // VIDEO Jurnaliștii au luat-o la întrebări pe Simona Halep, românca n-a ezitat: „Se întâmplă des, nu mi-am făcut gânduri negre”

Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images
Simona Halep // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iunie 2019 12:49

Simona Halep, campioana en-titre de la Roland Garros, e la doar trei meciuri distanță de calificarea într-o nouă finală la Paris, ceea ce ar reprezenta a patra finală all-time pe zgura din capitala Franței. 

  • Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) s-a calificat în optimile de finală de la Roland Garros, acolo unde o va întâlni luni pe poloneza de 18 ani Iga Świątek, locul 104 în ierarhia WTA. 

La finalul victoriei cu Lesia Tsurenko din turul III, scor 6-2, 6-1, Simona a fost întrebată dacă s-a simțit îngrijorată când și-a pierdut serviciul la începutul meciului, imediat după ce făcuse break. 

Nu mi-am făcut gânduri, pentru că se întâmplă des”, a răspuns ea zâmbind. „Sunt foarte încrezătoare în returul meu, așa că nu am avut în minte ceva negativ. Am privit doar spre următorul punct”, a subliniat Simona Halep. 

REZUMATUL MECIULUI sIMONA hALEP - LESIA TSURENKO:

Vezi și:

VIDEO Simona Halep și restul lumii! Românca, marea favorită a caselor de pariuri să câștige Roland Garros » Cum arată cotele

Elina Svitolina și Gael Monfils, video PICANT la Paris » Cei doi s-au filmat în pat: „Te temi mai mult de antrenorul tău decât de mine?”

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
lapusneanul
lapusneanul  •  02 Iunie 2019, 15:25

autorule, unde spune simona..." nu mi-am facut ganduri NEGRE ?"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează