SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // FOTO Halep, poză specială la Turnul Eiffel cu Pliskova, Svitolina și Coric » La ce au făcut reclamă cei patru

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 mai 2019 20:20

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a intrat pe ultima sută de metri pentru Roland Garros. Campioana en-titre și-a făcut timp și pentru o plimbare alături de Karolina Pliskova (2 WTA), Elina Svitolina (9 WTA) și Borna Coric (15 ATP).

  • Ediția  Roland Garros 2019 se desfășoară între 26 mai și 9 iunie. 

Halep a început deja pregătirile pe zgura de la Paris. Într-un moment de răgaz, Simona a fost protagonista unei campanii de promovare pentru o celebră marcă de ceasuri.

Împreună cu două dintre rivalele tradiționale de pe zgură, Pliskova și Svitolina, și cu marea speranță a tenisului croat Borna Coric, Simo s-a pozat în fața Turnului Eiffel. 

simona halep

O noapte pariziană alături de Familia Hublot”, a scris Simona în descrierea imaginii postate pe Twitter.

Vezi și: 

Miză triplă pentru Simona la RG » Poate intra în TOP 5 all-time la bani câștigați, riscă sa iasă din top 10 și luptă pentru Turneul Campioanelor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  23 Mai 2019, 11:01

Bietele de ele... si-au mai adaugat cateva zeci de mii de euro la 'saracia' lucie in care traiesc. O remarca: Svitolina e fotogenica.

rivaldinho
rivaldinho  •  22 Mai 2019, 22:58
Postat de dangerd pe 22 Mai 2019, 22:37

"Turneul" Eiffel?

Asa-i cand traduci, la fel a facut Telekom anul trecut si a scris: "Vizitarea Turneului Eiffel va fi interzisă duminică, din motive de securitate, iar persoanele care şi-au cumpărat bilet vor primi banii înapoi." :))

dangerd
dangerd  •  22 Mai 2019, 22:37

"Turneul" Eiffel?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează