SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS

SIMONA HALEP LA ROLAND GARROS // Halep a plecat spre Paris: „Sper să fiu o albinuță care aleargă!” + Ultimele detalii despre problemele medicale

Articol de GSP - Publicat marti, 21 mai 2019 10:05

Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) a plecat extrem de optimistă la Paris, unde încearcă să apere trofeul câștigat anul trecut la Roland Garros.

  • Calificările de pe tabloul feminin de la Roland Garros încep astăzi. Meciurile de pe tabloul principal debutează pe 26 mai.
  • Tragerea la sorți a tabloului principal de la Roland Garros e joi, 23 mai.

„Mă simt bine, sunt sănătoasă. Am avut câteva zile de odihnă și sunt gata de luptă. Plec foarte bucuroasă că a trecut un an, iar eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că trebuie să merg acolo.

Abia aștept să ajung. Sper să fiu o albinuță care aleargă bine și joacă bine. Este o suprafață care îmi place. O să fie bine, dar de la an la an e diferit. Pentru mine e cel mai important că sunt aptă.

Vremea influențează fiecare turneu. Sper să fie ok anul ăsta. Mă bucură tare mult că vor veni mulți fani români. Îmi dau o energie pozitivă și le mulțumesc. Mă duc acolo și încerc să dau tot ce am mai bun”, a declarat Simona Halep la plecarea spre Paris.

Echipament inedit

Simona ar urma să poarte un echipament negru, cu un tricou cu mâneci scurte, pe suprafața căruia sunt imprimate albinuțe. 

Halep a transmis și un mesaj în momentul prezentării echipamentului: „Anul trecut la Paris am învățat că poți avea vise îndrăznețe și că ți le poți îndeplini. Acum mă întorc cu un țel și mai mare. Urmăriți-mi călătoria alături de Nike. Continuă să lupți”.

HALEP, MAREA FAVORITĂ A BOOKMAKERILOR

Simona Halep este considerată de bookmakeri principala favorită la câștigarea Roland Garros, cu o cotă de de 5.50. E urmată de departe de Serena Williams și Garbine Muguruza, cu o cotă de 10.00.

2.000 de puncteare Halep de apărat la Roland Garros. 

Vezi și: 

ROLAND GARROS // Simona Halep e favorita lui Justine Henin: „Abia aștept să o văd la Roland Garros! Are un avantaj în fața tuturor”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
knuty
knuty  •  21 Mai 2019, 18:25

Noi speram altceva sa fi o *** bleaga care se va da acidentata daca iese din turneu ...sau va spune ca se opereaza la nas!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bulletproof
bulletproof  •  21 Mai 2019, 16:26

Al draku de frumos, echipamentul *** ! Ăia par mai repede TRÂNTORI, decât ... ALBINE "JUCĂTOARE" ❗❗❗

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adook
adook  •  21 Mai 2019, 15:54
Postat de Sabin Ellak pe 21 Mai 2019, 15:03

Halep nu va trece dincolo de optimi.Bertens va castiga eventual Kvitova !Dintre tinerele talente,atentie la Osaka,Vondousova si Bencic.

bencic nu e aia care a luat un bagel la madrid de la halep?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează