SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

SIMONA HALEP LA SHENZEN // Unica Simona Halep! Ce au remarcat jurnaliștii americani: „Nicio jucătoare nu are asta!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 octombrie 2019 12:05

Simona Halep (5 WTA, 28 de ani) nu este lider în clasament, dar este cea mai bine cotată jucătoare de la Turneul Campioanelor. Este singura cu palmares pozitiv sau egal în raport cu toate celelalte participante, conform jurnalistului american Christopher Clarey.  

Românca va intra în competiție luni, contra Biancăi Andreescu (4 WTA, 19 ani), jucătoare cu care nu s-a mai întâlnit niciodată pe terenul de tenis. Meciul va fi al doilea din Grupa Mov, după cel dintre Karolina Pliskova (2 WTA, 27 de ani) și Elina Svitolina (8 WTA, 25 de ani), astfel că se va juca după ora 15:30.  

Pe Bianca nu a întâlnit-o încă, dar pe aproape toate celelalte jucătoare prezente la Shenzen le conduce în întâlnirile directe. Doar cu Elina Svitolina și Belinda Bencic (7 WTA, 22 de ani) se află la egalitate.  

  • Halep - Svitolina 4-4 
  • Halep - Bencic 2-2  
  • Halep - Barty 3-1 
  • Halep - Pliskova 8-3 
  • Halep - Osaka 4-1 
  • Halep - Kvitova 3-1

VEZI ȘI:

WTA FINALS, BIANCA ANDREESCU - SIMONA HALEP // Multă nerăbdare! Ce spune Simona despre întâlnirea pe care o așteaptă toată România + cât valorează financiar victoria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
mishu_74
mishu_74  •  27 Octombrie 2019, 20:28

au iesit la suprafata amibele ce o injurau pana acum pe Simona? dintr-o data tristetea lor capata un sens? vor putea injura o alta fata, care a ales altceva in viata. :))) noroc cu netul, ca suporta multe...

100002473541087
Danut Ognean  •  27 Octombrie 2019, 16:43

fortza simona

dubluv
dubluv  •  27 Octombrie 2019, 15:14
Postat de Eugen Qy pe 27 Octombrie 2019, 14:11

Si eu astept dar, sa stii ca jucatoarea canadianca, la fel ca toate NORD americancele, este usor ajutat de CHIMICALELE necunoscute (deocamdata) si de legislatia usor sau destul de mult interpretabila, favorabila LOR !!! ASA E CAND apartii unor tari ce fac legile economiei si pe cele ale finantelor MONDIALE si dintre care una face (CREEAZA) si aproape TOTI BANII PLANETEI ! Tara noastra, avand in realitate statutul de COLONIE, e la mana MARILOR PUTERI MULTINATIONALE !!!

altfel... esti bine? Vocile le mai auzi?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează