SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, lăudată de Navratilova și Evert: "Lovitura aia e ucigătoare!" » Românca, inclusă de francezi în topul "Campioana Campioanelor"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 19:09

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) se pregătește pentru un nou sezon în care vrea să ia cu asalt circuitul feminin. Până atunci continuă să primească distincții pentru un 2018 de vis. 

Halep a fost inclusă de francezii de la L'Equipe în ierarhia Campioana Campioanelor. Românca ocupă poziția a șasea.

Top 5

Nume Țară Sport
1. Simone Biles SUA Gimnastică
2. Mikaela Shifrrin SUA Ski
3. Ester Ledecka Cehia Ski și snowboard
4. Marit Bjoergen Norvegia Ski fond
5. Dina Asher-Smith Anglia Atletism

"Halep are un backhand ucigător" 

Legendarele jucătoare Martina Navratilova și Chris Evert au fost puse de WTA să aleagă cel mai bun backhand din lume. Cele două au căzut de acord că lovitura Simonei Halep este cea mai iscusită. 

"Kvitova are o lovitură puternică, dar merg pe constanță. Trebuie să o aleg pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare a lumii. Backhand-ul ei în lung de linie este ucigător", a afirmat Navratilova.

Evert nu a putut să o contrazică: "Trebuie să fiu de acord cu tine. Întotdeauna mi-a plăcut aceasta lovitură a ei. Obține multe puncte datorită ei. Lovește atât de natural, cu un balans splendid".

Vezi și: 

Simona Halep, atacată de o jucătoare din top 5: "În ultimul sezon nu am avut un lider măreț"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează