SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Simona Halep, liderul unei generații de excepție » Șeful WTA: "În spate sunt jucătoare care vor intra în cărțile de istorie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 decembrie 2018 18:45

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) face parte dintr-o generație de excepție a tenisului feminin, crede directorul WTA, Steve Simon.

"Uitați-vă la vârful ierarhiei WTA din acest moment. Sunt jucătoare extraordinare acolo, Simona și Caroline, Angie sau Sloane.

Apoi ne uităm la jucătoarele care vor intra în cărțile de istorie și încă joacă la un nivel înalt, cum sunt Serena, Venus sau Maria Sharapova. E un mixt extrem de interesant", a declarat șeful WTA conform tennisworldusa.org.

Steve Simon a vorbit și despre mult hulita regulă a coachingului: "Din punctul meu de vedere antrenorii au un rol determinat în tenisul actual. Sunt sigur că relația lor cu jucătorii va evolua în viitor, dar nu pot spune dacă regulamentul actual este bun. Trebuie făcută o analiză pertinentă", a precizat Simon.

Vezi și: 

Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  01 Decembrie 2018, 21:56

e clar.........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează