SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep, locul 1 WTA pentru al 2-lea an consecutiv » Prima reacție: "Sunt mândră să-mi văd numele pe lista legendelor!" + recordurile bătute

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 15 octombrie 2018 17:12

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) va termina anul 2018 pe prima poziție a clasamentului WTA. Site-ul oficial al competiției i-a dedicat un articol special.

La finalul anului Halep va avea 53 de săptămâni în fruntea clasamentului WTA. Performanța o duce pe locul 4 printre jucătoarele active și pe poziția a 10 din toate timpurile.

"Să termin pe primul loc în 2017 a fost o adevărată onoare pentru mine. Să o fac din nou este o performanță specială, mai ales că vine într-un an în care am obținut și primul titlu de Mare Șlem din carieră.

Sunt foarte mândră să îmi văd numele pe o listă plină de legende ale tenisului feminin", a declarat Simona. 

"Simona se bucură de încă un sezon încântător. Este un privilegiu pentru noi să îi acordăm distincția de lider WTA la finalul acestui an" Steve Simon, șeful WTA

Vezi și: VIDEO Simona Halep, surpriză din partea echipei sale » Filmuleț emoționant de la Cahill: "Ești o persoană uimitoare"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
lapusneanul
lapusneanul  •  15 Octombrie 2018, 19:09
Postat de Danny Pedr pe 15 Octombrie 2018, 18:48

Nu am înțeles, care record ? Iar punți titluri de fumigene si artificii Terminat cu prostia asta ca nu are sens Bine ca e pe locul 10 bv simona ,acum a ramas sa joacă

"a ramas sa joaca"... esti roman get beget..hahaha..

317270529078800
Danny Pedr  •  15 Octombrie 2018, 18:48

Nu am înțeles, care record ? Iar punți titluri de fumigene si artificii Terminat cu prostia asta ca nu are sens Bine ca e pe locul 10 bv simona ,acum a ramas sa joacă

Vezi toate comentariile (2)
Comentează