SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA // Adversara Simonei Halep a urmărit cu sufletul la gură meciul cu Davis! Mesaj categoric pentru liderul WTA: "Voi da totul"

FOTO; Guliver/GettyImages
FOTO; Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 ianuarie 2018 12:55

După meciul fabulos cu Lauren Davis, câștigat dramatic, 4-6, 6-4, 15-13, Simona Halep va juca în optimile turneului de la Australian Open cu Naomi Osaka (72 WTA).

Simona Halep și Naomi Osaka vor juca luni, iar japoneza, care în turul III a trecut de Ashleigh Barty (17 WTA), favorita fanilor australieni, scor 6-4, 6-2, a vorbit despre meciul contra liderului WTA.

"Am transpirat și m-am consumat mai mult privind meciul Simonei Halep decât am făcut-o în timpul partidei mele. Este o adevărată onoare să joc împotriva numărului 1 mondial.

Am jucat cu Simona Halep de două ori și de fiecare dată au fost meciuri de trei seturi. M-am distrat de fiecare dată și consider că am învățat multe din acele partide. Voi încerca să dau tot ce am mai bun, indiferent ce se va întâmpla pe teren", a declarat Naomi Osaka.

Citește AICI o analiză amplă a japonezei Naomi Osaka: i-a pus mari probleme Simonei și servește ca Serena

ALTE ARTICOLE DESPRE VICTORIA SIMONEI HALEP

1. SIMONA HALEP - LAUREN DAVIS » VIDEO Dramatism, adrenalină și nebunie! Halep a câștigat un meci maraton, 15-13 în decisiv! A salvat 3 mingi de meci și a intrat în istorie

2. 3 concluzii MARI după o noapte albă la Australian Open: "marele zid", care a fost refugiul Simonei și distanța enormă pe care a alergat-o

3. VIDEO Reacția Simonei Halep după meciul epic de la Australian Open: "Sunt aproape moartă! Nu mai simt absolut nimic"

4. AUSTRALIAN OPEN // Punctul turneului! Simona Halep și Lauren Davis au oferit un schimb uluitor + lovitură senzațională a Simonei

5. Au luat-o razna după victoria Simonei: "Am fost aproape să sparg televizorul" / "Am rămas pur și simplu fără unghii"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează