SPORTURI  »  TENIS  »  WTA PRAGA

Simona Halep, după triumful de la Praga: „M-am simțit foarte bine aici, sper să mă întorc!”

Simona Halep a câștigat turneul de la Praga // foto: Twitter @ WTA Insider +15   FOTO
Simona Halep a câștigat turneul de la Praga // foto: Twitter @ WTA Insider

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 august 2020 15:55 / Actualizat duminica, 16 august 2020 18:55

Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) a oferit primele declarații după ce a câștigat turneul WTA de la Praga, primul la care participă de la izbucnirea pandemiei. 

Triumfătoare în finala disputată în fața Elisei Mertens (24 de ani, 23 WTA), scor 6-2, 7-5, românca a comentat victoria și parcursul de la turneul din Republica Cehă, în cadrul festivității de premiere de la finalul partidei.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor că ați venit astăzi să ne susțineți, chiar apreciez asta. Vreau să îi mulțumesc lui David (n.r. David Trunda, directorul turneului) pentru o săptămână grozavă, ai reușit să ne faci să ne simțim foarte în siguranță, chiar dacă m-am plictisit foarte tare în cameră timp de 10 zile. 

+11 FOTO

A fost o săptămână foarte bună. Vreau să mulțumesc WTA și tuturor sponsorilor pentru că au făcut posibil ca acest turneu să se dispute. După o pauză atât de lungă, m-am simțit foarte bine să fiu din nou pe teren. 

Am mai fost la turneul de la Praga acum 15 ani, dar nu îmi aminteam cum a fost. Sunt fericită că am câștigat acest turneu. Mă simt grozav, vă mulțumesc și sper ca în viitor să mă întorc aici!”, a spus Simona.

Mai multe știri din tenis:

Mircea Badea a mizat o sumă mare în meciul Mertens - Pliskova! Ce a pus la 5-5 în primul set + pariul pentru meciul Halep - Begu

Raluca Olaru și Monica Niculescu, înfrângere clară în finala turneului de la Praga! Au câștigat doar 4 game-uri în fața perechii Lucie Hradecka/Kristyna Pliskova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
bazinga
bazinga  •  16 August 2020, 19:32

GENIAL ! Traim in plina epoca a absurdului. Cine sa mai inteleaga ceva ? NIMENI !

10153314739054939
Cosmin Bajescu  •  16 August 2020, 18:54
Postat de Daniel Irimescu pe 16 August 2020, 17:16

Da. A mai cistigat o toata de Mercedes. Premiul a fost $ 8000 plus 100 de puncte in clasament faceti din tintar? Armasar. Pe nimeni nu a interesat turneul asta

Castigatoarea turneului primeste 280 de puncte, nu 100. Cat despre importanta turneului, ce nu iti este clar? Este un turneu mic, la care jucatoarele de top s-au dus pentru a reintra in atmosfera de competitie. Nu punctele sau premiul in bani contau pentru ele, ci faptul ca, dupa multa vreme, jucau meciuri oficiale. Este un turneu WTA pe care Simona l-a castigat si, la final, va fi trecut ca unul dintre turneele castigate. Atat. Ce ai fi vrut? Sa nu se scrie nimic despre aceasta victorie? Se scrie pentru ca este, pana la urma, o victorie. Nu se compara, desigur, cu Roland Garros sau Wimbledon. Acest lucru se va vedea si dupa cum trateaza presa subiectul. Peste 2 zile nu se va mai scrie nimic despre turneul de la Praga, tocmai pentru ca toti sunt constienti ca este un turneu de acomodare cu competitia si atat. Dar hai sa nu cerem presei sa ignore ceea ce este totusi un succes.

347655969058390
Ion Popescu  •  16 August 2020, 18:50

@Irimescu. Rautate si necunoastere crasa ! Halep a castigat 25.000 $ si 280 pct. WTA. Begu a castigat 8035 $ si 110 pct. WTA. A se consulta WTA Prag WIKI. Sau WTA Ranking live

Vezi toate comentariile (9)
Comentează