SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO // Simona Halep, intervievată de Marion Bartoli după victoria cu Lesia Tsurenko: „În fiecare zi mă gândesc la asta”

Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 13:56

Simona Halep, locul 3 WTA, s-a calificat în optimi la Roland Garros după ce a învins-o pe Lesia Tsurenko (27 WTA), scor 6-2, 6-1, după doar 55 de minute.

  • În turul următor, Simona Halep va juca împotriva polonezei Iga Swiatek (18 ani, 104 WTA). Meciul e luni, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

După meci, Simona Halep a vorbit despre calificare și despre cum a reușit s-o învingă pe Lesia Tsurenko.

A fost un meci complicat, chiar dacă scorul nu arată asta. A fost nevoie să fiu concentrată. Am făcut tot posibilul pentru a o domina şi sunt foarte fericită că am reuşit să mă calific în optimi. Azi nu am simţit că am jucat cu o adversară accidentată (n.r. Tsurenko a cerut intervenția medicului la 3-0 în setul doi).

Mă gândesc în fiecare zi la victoria mea de anul trecut. Aceea este cea mai frumoasă amintire din viaţa mea”, a declarat Simona Halep după meci, pe teren, când a fost intervievată de Marion Bartoli.

Citește și:

Calcule live în clasamentul WTA: Simona Halep poate ajunge pe locul 11 + până unde poate urca

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
merace
merace  •  01 Iunie 2019, 17:03

Prima mare surpriza a zilei: Osaka - Siniakova 4-6,2-6! Sa vedem daca va fi si singura! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează