SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

SIMONA HALEP // Primele modificări după despărțirea de Darren Cahill » Ce decizie importantă a luat Simona Halep pentru sezonul viitor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 20 noiembrie 2018 16:16

Liderul WTA Simona Halep (27 de ani) nu s-a înscris la turneul de la Shenzhen, anunță site-ul www.ponturisipariuri.com, iar lista s-a închis azi. Turneul pe care românca l-a câștigat în 2015 și 2018 debutează pe 30 decembrie 2018.

Chiar dacă nu și-a pus numele pe lista preliminară, totuși ea ar putea solicita un wild-card dacă se răzgândește.

Dacă nu o va face, liderul mondial ar urma să deschidă anul la Sydney, acolo unde și-au anunțat prezența Angelique Kerber, Sloane Stephens și Naomi Osaka. Turneul de categorie Premier debutează pe 7 ianuarie. În săptămâna următoare începe primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

De când e în Top 10, Halep a început anul fără a juca în prima săptămână a sezonului doar în 2016. Atunci a debutat la Sydney, dar avea în program să joace la Brisbane, însă o problemă medicală a împiedicat-o.

Simona Halep va merge la primele competiții ale lui 2019, dacă nu va mai avea dureri la spate, fără un antrenor alături, după ce Darren Cahill a ales să dedice mai mult timp familiei.

Vezi și: Situația Simonei Halep, comentată de fostul elev al lui Darren Cahill: "A avut o mare influență asupra ei"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
merace
merace  •  21 Noiembrie 2018, 18:05
Postat de procter pe 21 Noiembrie 2018, 08:23

Simona o sa joace cu Adrian Copil la Hopman Cup! In sfârșit copil e in primii o suta si poate sa participe cu Simona

Esti sigur? Se discuta nu demult ca Hopman Cup sa nu se mai dispute in 2020, sau sa se mute in alt oras australian, cu finantare noua, fiindca finantatorii actuali vor sa finanteze noua competitie ATP pe echipe nationale care va lua locul Cupei Davis, dar nu stiu daca s-a decis ceva.

ray51
ray51  •  21 Noiembrie 2018, 10:29

Cum il cheama pe machedonul tau? Pe cand?...

procter
procter  •  21 Noiembrie 2018, 08:23

Simona o sa joace cu Adrian Copil la Hopman Cup! In sfârșit copil e in primii o suta si poate sa participe cu Simona

Vezi toate comentariile (12)
Comentează