SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep pusă să facă două schimbări majore: „Dă-le naibii de turnee mici!”

Simona Halep, foto: Guliver/gettyimages
Simona Halep, foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat marti, 03 martie 2020 08:52

Ilie Năstase (73 de ani), câștigător a două turnee de Grand Slam, a acordat un interviu eveniment Gazetei Sporturilor. 

Într-un dialog extins cu jurnalistul Cristian Geambașu, fostul lider mondial a vorbit despre Simona Halep (28 de ani, 2 WTA) și a avut două sfaturi prețioase: să nu mai joace la turneele mici și să fie mai ofensivă. 

- Cum vi se pare jocul Simonei Halep în ultimul timp? 
- A progresat tehnic. Acum lovește mingea, mai și atacă, mai pune și o scurtă. Dar o să aibă mereu probleme cu cele care lovesc tare.

 - Mie mi se pare că și cu cele tehnice. Ce ar putea să facă mai bine? 
- Să se ducă mai des la fileu. Problema este că acum toate vor să o bată, nu mai este o necunoscută. Este vânată. I-am și zis! 

- Ce?
 - Ai fost numărul 1, gata, liniștește-te! Acum, ce contează sunt turneele de Grand Slam. Dă-le naibii de turnee mici, concentrează-te pe alea mari! De-aia mi-a și părut rău că a pierdut la Melbourne, unde eu am crezut că va câștiga clar

17 turneea jucat Simona Halep în 2019. A avut și două prezențe la meciurile din Fed Cup

Citește și: 

Simona Halep se menține pe locul 2 WTA! A pierdut puncte față de Barty + cum arată top 10

EXCLUSIV Ilie Năstase, adevărata poveste cu Elena Ceaușescu: „Era rezemată de perete: «Măi flăcău, unde te grăbești așa? Ia vino puțin!»”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (11)
892366017496288
Mihai Dinu  •  03 Martie 2020, 11:22

E greu de schimbat acum jocul Simonei, voleul si smeciul nu fac parte din arsenalul ei, asa ca in concurs face ce știe mai bine, mobilitate maxima si lovitura de pe fundul terenului. Ar putea sa mai crească eficienta serviciului si sa mai exerseze scurta!

892366017496288
Mihai Dinu  •  03 Martie 2020, 11:20

E greu de schimbat acum jocul Simonei, voleul si smeciul nu fac parte din arsenalul ei, asa ca in concurs face ce știe mai bine, mobilitate maxima si lovitura de pe fundul terenului. Ar putea sa mai crească eficienta serviciului si sa mai exerseze scurta!

florar
florar  •  03 Martie 2020, 10:14

Daca nu ai turnee multe jucate inseamna ca nu te antrenezi cand nu ai meciuri oficiale?Apoi ce te faci daca intalnesti jucatoare cu stiluri foarte diferite????Cum reactionezi contra unor jucatoare contra careia nu ai jucat sau ai jucat acum cine stie cand...?Daca joci turnee putine si sa zicem intalnesti adversare in super varf de forma...nu pierzi clasamentul???Halep mai are putin timp de jucat tenis...ar merita sa decida ea ce si cum...Nastase,Tiriac,Dorn si alte ,,scule,, pot sa probeze stiinta pe celelalte romance din tenis sau sa ridice un baiat ca la baieti suntem jos de tot...Dar asa este romanul...ii da sfaturi celui care nu are nevoie!!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close