SPORTURI  »  TENIS  »  DECLARAȚII

Simona Halep, reacție nervoasă la adresa WTA! A răbufnit după calificarea în semifinale: "Sunt foarte supărată! Azi mi-a ajuns"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 09:31

Simona Halep, locul 1 WTA, are dificultăți din cauza programului încărcat de la turneul de la Montreal.

La conferința de presă de după victoria contra Carolinei Garcia (6 WTA), scor 7-5, 6-1, Simona Halep, 26 de ani, s-a plâns de programul făcut de organizatori și de faptul că a jucat multe meciuri într-un interval scurt.

"Dacă vă uitați la program, cred că sunt jucătoarea cu cel mai prost program într-o săptămână. Asta se întâmplă la aproape fiecare turneu. Cred că cei de la WTA sunt puțin supărați pe mine. Mereu sunt pusă foarte târziu în program. Sunt foarte supărată din cauza asta. Dacă verificați programul acestui turneu, și al altora, veți vedea ce e corect și ce nu e corect!

Adversara mea are deja 6 ore de când e la hotel și se odihnește. Eu tocmai am terminat meciul și acum sunt la conferință. Voi ajunge din nou foarte târziu la hotel.

Nu vorbesc cu alte jucătoare, despre asta. E doar legat de mine. Vorbesc cu cei din echipa mea. Și ei sunt supărați. Nu m-am plâns niciodată de program. Nu mă plâng niciodată de nimic. Dar azi mi-a ajuns", a declarat Simona Halep la conferința de presă.

Simona Halep a fost nevoită să joace două meciuri într-o zi, cu Anastasia Pavlyuchenkova și Venus Williams. În plus, Simona va avea doar câteva ore pauză între meciul cu Caroline Garcia, terminat azi la ora 03:10, ora României, și meciul cu Ashleigh Barty, care va începe azi la ora 20:00, ora României.

Citește și: Simona Halep și-a aflat adversarele de la turneul de la Cincinnati: posibil duel cu o româncă + tablou infernal

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
ionion
ionion  •  12 August 2018, 14:08
Postat de Elisabeta Craiovan pe 11 August 2018, 17:28

Doar cine nu a facut sport poate vorbi asa de Simona.Din fotoliu e usor sa comentezi. Orivcum aceasta sportiva ne-a inseninat zilele astea amarate de politicieni. Ea si toaste fetele ne-au adus ore de bucurii sau tristeti si pentru asta trebuie sa le fim recunoscatori.In privinta caraceruluyi mai usor cu criticile sau esti unul din apropiatii ei sa poti sa faci comentarii vis-a vis de caracterul ei.

Este profesia ei, prestigiul ei, corpul ei, sanatatea ei. Si, de ce nu, banii ei.E extarordinar ca-si reclama drepturile!Asa ar trebui sa ne purtam toti. Si e foarte bine ca e demna si se manifesta ca atare in spatiul international.Felicitari, Simona!

miki123
miki123  •  12 August 2018, 02:48
Postat de Ghita Florin pe 11 August 2018, 18:45

Linguseala presei i s-a urcat la cap,se crede mare campioana,s-a urcat scroafa in copac

Bai ghitză...tu ești o clona ratată dacă iti permiți sa scrii așa ceva despre Simona, un trist si un looser. Si pentru *** de la gsp, sau jijisp , nu mai îmi cenzurați comentariile... de ce nu cenzurați comentariile jignitoare ale lui ghitză vis-a-vis de Simona?!?!? Nu mai aveti prenandez.... sau care este problema?!?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

miki123
miki123  •  12 August 2018, 02:47
Postat de Ghita Florin pe 11 August 2018, 18:45

Linguseala presei i s-a urcat la cap,se crede mare campioana,s-a urcat scroafa in copac

Bai ghitză...tu ești o clona ratată dacă iti permiți sa scrii așa ceva despre Simona, un trist si un looser. Si pentru byulan.gii de la gsp, sau jijisp , nu mai îmi cenzurați comentariile... de ce nu cenzurați comentariile jignitoare ale lui ghitză vis-a-vis de Simona?!?!? Nu mai aveti prenandez.... sau care este problema?!?

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close