SPORTURI  »  TENIS  »  HALEP

Simona Halep, revenire în forță » Vești de la antrenorul Cahill

Darren Cahill și Simona Halep la Adelaide, primul turneu al româncei din acest sezon FOTO: GettyImages
Darren Cahill și Simona Halep la Adelaide, primul turneu al româncei din acest sezon FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 11 martie 2020 12:52

Darren Cahill (54 de ani) a vorbit despre accidentarea Simonei Halep (28 de ani) de la piciorul drept și a dezvăluit că, de ieri, românca a revenit în sala de forță.

Australianul a fost invitatul unei emisiuni matinale, „SEN SA Breakfast”, în care s-a vorbit despre tenis în contextul mondial actual, dar și despre Simona Halep. Românca are o problemă la piciorul drept, una pe care a căpătat-o la un antrenament în luna februarie și care s-a agravat pe parcursul turneului de la Dubai, cel pe care l-a câștigat. O accidentare care a determinat-o să se retragă de la Indian Wells, înainte ca ediția din acest an să fie anulată din cauza epidemiei de coronavirus.

Darren a fost întrebat care este starea actuală a Simonei. „E cam ca Federer, care a luat o pauză fix acum, când nu prea se mai joacă, din cauza operației la genunchi, așa și ea a trebuit să ia o pauză din cauza problemei de la talpă. Face recuperare și pe zi ce trece e din ce în ce mai bine. Marți a intrat pentru prima oară în sala de forță. E dezamăgită pentru toți jucătorii care au ratat turneul de la Indian Wells, se gândește că ar putea reveni la Miami, dar depinde de cum se va simți de la zi la zi. Are o stare de spirit bună”, a răspuns Cahill.

Recomandare de izolare

Turneul de la Miami ar trebui să debuteze pe 24 martie, însă în funcție de evoluția epidemiei de Covid-19 rămâne de văzut ce se va întâmpla cu această competiție. Organizatorii au dat asigurări că totul decurge normal și că deocamdată nu au nicio intenție de anulare a turneului de categorie Premier Mandatory la feminin și Masters 1000 la masculin. „Suntem în momentul în care toți încercăm să ghicim ce se va întâmpla în viitor și nu doar în ceea ce privește tenisul, sunt numeroase evenimente sportive amânate sau anulate. În următoarele două-patru săptămâni vom ști mai bine spre ce ne îndreptăm. Nu cred că este panică, toată lumea înțelege că viața înseamnă mai mult decât a juca tenis. Am primit un email de la Departamentul de sănătate din Florida care recomandă pentru oricine care a călătorit în ultima perioadă să se stea în izolare timp de 14 zile, după ce ajunge în acest stat. Așa că e clar că sunt unele semne de întrebare și în ceea ce privește acest turneu”, a mai spus Darren.

Cahill era la Las Vegas, pentru că urma să comenteze pentru ESPN competiția de la Indian Wells și a spus că în următoarele zile va zbura spre Adelaide, apoi va vedea dacă va mai face drumul spre Miami.

3turnee a jucat Simona Halep în 2020: Adelaide, Australian Open și Dubai

Darren Cahill după ce Indian Wells a fost anulat din cauza coronavirus: „Pauza e înțeleaptă, apoi totul se poate reseta pentru noi”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
vishnu
vishnu  •  11 Martie 2020, 18:09

La Rio n-a fost de Zika, la Tokyo nu merge de Corona, la Paris nu merge de Toni si asa mai departe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează