SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS // Chris Evert, cuvinte mărețe la adresa Simonei Halep: „Serena era în lumea ei mică! Nu am văzut pe nimeni să facă ce a reușit Halep”

Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Raed Krishan
Simona Halep și Serena Williams // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iulie 2019 12:11

Simona Halep (27 de ani, locul 7 WTA) a câștigat Wimbledon 2019 după ce a învins-o în finală pe Serena Williams (37 de ani, 10 WTA), scor 6-2, 6-2, în doar 56 de minute.

Chris Evert, câștigătoare a 18 turnee de Grand Slam, a analizat victoria Simonei Halep contra Serenei Williams și a avut doar cuvinte de laudă pentru româncă.

„A fost o strălucitoare expunere a Simonei Halep! A avut un răspuns pentru puterea Serenei Williams și a înţeles cum să-i returneze serviciul. Cred că deplasarea în teren a fost principala ei armă în acest meci. Nu m-am așteptat la asta şi nici alţii nu cred că se așteptau.

 

 

Este cea mai dură înfrângere pentru Serena, din punct de vedere al scorului, într-o finală de Grand Slam. Simţeai că Serena era în lumea ei mică! A fost remarcabil că Halep a închis meciul jucând atât de bine. De multe ori, jucătoarele realizează că o bat pe Serena, iar ea le atacă apoi. Nu am văzut pe nimeni să citească atât de bine ca Simona serviciul Serenei! Vedea mingea devreme şi puncta.

Simona a jucat agresiv. Are numai 1,68 m, dar a jucat un tenis exploziv de pe fundul terenului şi a făcut pasul în teren mai mult. A fost prima dată când Serena a avut parte de schimburi lungi. Simona trimitea înapoi mingile după loviturile Serenei, care, în mod normal, ar fi trebuit să fie câştigătoare”, a declarat Chris Evert la ESPN.

 „Serena nu a câştigat al 24-lea Grand Slam, dar cred că poate câștiga în altă parte. Nu mi-am pierdut încrederea că poate câştiga şi nu cred că e cineva care o cunoaşte şi se îndoieşte de asta” Chris Evert

Citește și:

„E adevărat că nu aveți astfel de terenuri?” » Simona Halep i-a șocat pe americani când le-a explicat cum a învățat să joace pe iarbă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
observator979
observator979  •  14 Iulie 2019, 19:31

Nadia a fost mare la vremea ei, dar performantele ei au fost produse cu echipa de gimnastica, fiind antrenata din copilarie pe banii statului, pe cand Simona a urcat in fruntea ierarhiei mondiale intr-un sport individual, fara sa aiba in spate bugetul tarii sale... Cred ca reusita Simonei e mai valoroasa.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  14 Iulie 2019, 18:24

Altfel de sondaj e ridicol . Mai ales la o zi dupa o performanta a Simonei , cand toata lumea poate avea un 'bias'. Mai ales cei f tineri , care nu i-au vazut niciodata pe ceilalti nominalizati de voi . E greu sa compari intre ei sportivi de la sporturi de echipa cu altii de la sporturi individuale.

499416633909061
Stefana Dincă  •  14 Iulie 2019, 18:03

Daca am nominaliza pe cineva, i am nedreptati pe ceilalti! Fiecare a stralucit in perioada lui! Toti sunt la fel de buni!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează