SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - SHUAI ZHANG 7-6, 6-1 // Chinezoaica e „îndrăgostită” de Simona: „E o persoană atât de bună! Se vede asta în ochii ei”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 19:16

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang (30 de ani, 50 WTA), scor 7-6, 6-1, și s-a calificat în semifinalele turneului de la Wimbledon. Chinezoaica a oferit declarații măgulitoare la adresa Simonei.

  • Simona Halep va juca în semifinalele Wimbledon 2019 cu Elina Svitolina (8 WTA). Meciul va avea loc joi, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

„Am avut un start foarte bun, am avut 4-1, 40-15.  Am încercat tot, am vrut să adun cât mai multe lovituri câștigătoare, dar după acel game am făcut mai multe greșeli neforțate. Totul s-a schimbat atunci.

Când am învins-o am reușit să joc constant pe toată durata meciului, dar acum nu am mai reușit. Îi doresc să câștige trofeul, pentru că eu cred că ea e cea mai bună jucătoare.

Îmi place de ea nu doar pentru că e o jucătoare bună, ci și pentru că e o persoană la fel. Se vede asta în ochii ei, chiar dacă am învins-o de două ori e mereu drăguță cu mine. A ajuns pe primul loc, dar mereu încearcă să-i ajute pe compatrioții ei, mai joacă la dublu cu fetele, chiar dacă e foarte obosită după simplu. Multe fete decid să se retragă, pentru a economisi energie, ea nu face acest lucru. Mereu încearcă să-i ajute pe ceilalți jucători din România!”, a declarat Shuai Zhang la conferința de presă în limba engleză de la Londra.

Vezi și: 

Halep, schimbare radicală de viziune: „E prima oară când spun asta!” » Care a fost momentul dificil al sfertului de finală

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (30)
haxor
haxor  •  11 Iulie 2019, 08:32
Postat de bazinga pe 10 Iulie 2019, 14:27

Las' ca le stii tu pe toate si dai lectii la toata lumea!De petriotism,mai ales.....ca tu iubesti toate romancele!

Nu-mi sari la gat, nu ti-a fugit nevasta cu mine! :-)) Sa stii ca-ti pot oferi lectii in mai multe domenii, nu numai in sport. Nu are nimic in comun cu patriotismul ce am scris eu, este o abordare privita dintr-un unghi realist in comparatie cu bazaconiile scrise de unii din motive numai de ei percepute si scrise din diferite motive si frustrari personale. ;-)

alexzece
alexzece  •  10 Iulie 2019, 22:28
Postat de Vyyllyy Engel pe 10 Iulie 2019, 15:49

De cand e botoasa asta "persoană atât de bună"?. Cred ca redactori de la gsp nu au inteleg bine ce a spus chinezoaica

Asa e,nu au ''inteleg''...ratatule.

lapusneanul
lapusneanul  •  10 Iulie 2019, 20:41
Postat de Vyyllyy Engel pe 10 Iulie 2019, 15:49

De cand e botoasa asta "persoană atât de bună"?. Cred ca redactori de la gsp nu au inteleg bine ce a spus chinezoaica

prostea, intra pe siteul wta sa vezi declaratia...atentie cand o traduci sa nu iti iasa ca dinamo castiga campionatul si ucl...hahahaha

Vezi toate comentariile (30)
Comentează