SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep și-a aflat încă o adversară de la Turneul Campioanelor! S-a calificat fără să joace

FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 21:41

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) și-a aflat încă o adversară de la Turneul Campioanelor. Sloane Stephens (8 WTA) este a 6-a jucătoare care își asigură prezența. 

Sloane Stephens, care va participa și ea la turneul de la Moscova, a obținut biletul pentru Turneul Campioanelor în urma rezultatelor celorlalte pretendente.
Americanca în vârstă de 25 de ani și finalistă în acest an la Roland Garros va fi prezentă pentru prima oară la balul de final de an.

Înaintea lui Sloane Stephens se calificaseră Simona Halep, Angelique Kerber, Caroline Wozniacki, Naomi Osaka și Petra Kvitova. Pentru ultimele două locuri de la Singapore se luptă  Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Kiki Bertens. Ultimele două evoluează în această săptămână la Moscova.

Vezi și: VIDEO Meciul anului?! Jocul dintre Simona Halep și Sloane Stephens i-a impresionat pe cei de la WTA

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  15 Octombrie 2018, 06:21

Svitolina a iesit din cursa din moment ce a ales-sau a fost "lamurita"-sa nu participe la ultimul turneu,cel de la Moscova!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează