SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Simona Halep și Darren Cahill s-au despărțit // Stere Halep vorbește în premieră despre separare: "Se rupe filmul la un moment dat"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 14:47

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a reluat antrenamentele pentru noul sezon, unul pe care îl începe din fotoliul de lider al clasamentului feminin. Stere Halep, tatăl sportivei, a vorbit despre despărțirea de australianul Darren Cahill.

"Simona e bine, face pregătirile pentru turneu, a început antrenamentele. Acum este bine, mulţumim Lui Dumnezeu. Deja a devenit obişnuinţă să fie numărul 1 mondial,e  al doilea an, trăim clipe frumoase. Să fie sănătoasă şi să poată participa la toate turneele în 2019!

La un moment dat, ştiţi cum e, se rupe filmul într-un fel, dacă Darren a avut probleme. Acum totul e ok, mulţumim pe această cale că a fost alături de noi şi a sprijinit-o foarte mult pe Simona. Momentan nu va avea un nou antrenor, aşa cum a declarat şi ea", a declarat Stere Halep pentru TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Declarații emoționante ale Simonei Halep de 1 decembrie: "Să mi se cânte imnul la Roland Garros a fost cel mai frumos moment din viața mea" » A anunțat un obiectiv URIAȘ

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
piet
piet  •  02 Decembrie 2018, 20:49

Cel mai mincinos nr 1 din istoria tenisului mondial. Singura jucatoare din istorie care ajunge nr unu cu mai putine lovituri castigatoare decat toate adversarele intalnite. Singurul nr 1 din istoria us open eliminat din primul tur. Norocul ei ca nu au mai fost turnee caci ajungea foarte repede unde e locul adica undeva sub Miki!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Decembrie 2018, 19:31

Cahill nu a vrut sa fie partas la... minciuna anului 2018 in tenisul mondial! Are Simona hernie de disc tot asa cum Guvernul PSD+ALDE construieste autostrazi si spitale zonale cu bani de la UE.

bazinga
bazinga  •  02 Decembrie 2018, 16:53

Degeaba,Nea Stere!A cam terminat benzina Simonica ta!O fi destul 30 de bulioane in cont,ce zici?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close